04162024Τρι
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 18:45

In memoriam: Μελέτης Καρατεκίδης (1983-2021)

Με ανείπωτη θλίψη η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος πληροφορήθηκε τον απρόσμενο και πρόωρο χαμό του σπουδαίου μηχανικού Μελέτη Καρατεκίδη, σε ηλικία 38 ετών.

Ο Μελέτης Καρατεκίδης ήταν ο αρχιμηχανικός του Πρωταθλητή Αναβάσεων Μάριου Ηλιόπουλου, συμβάλλοντας με τις εις βάθος τεχνικές του γνώσεις σε αμέτρητες νίκες και τίτλους που κατέκτησαν μαζί. Η συνεργασία τους είχε ξεκινήσει το 2009.

Γεννήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 1983 στο Ζαγκλιβέρι της Θεσσαλονίκης, όπου και είχε την έδρα του. Σπούδασε μηχανολογία στη συμπρωτεύουσα, και απέκτησε τριετή εμπειρία στο εξωτερικό. Έκτοτε, διατήρησε δεσμούς με την αγωνιστική ομάδα M-Sport, καθώς και φιλικές σχέσεις με αρκετούς οδηγούς ράλι της τρέχουσας γενιάς.

Πέραν από κορυφαίος μηχανικός, ο Μελέτης Καρατεκίδης υπήρξε και ένας από τους πλέον ανιδιοτελείς και καλόκαρδους ανθρώπους τους ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού, και θα λείψει σε όλους μας.

Τα μέλη της ΟΜΑΕ και της ΕΠΑ εκφράζουν την βαθύτατη οδύνη τους και τα τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους συγγενείς, οικείους και φίλους του Μελέτη Καρατεκίδη. Καλό κατευόδιο, φίλε Μελέτη.