03282024Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 14:42

Προσέλευση στην ΟΜΑΕ μόνο κατόπιν ραντεβού

Στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του Covid19 και του συνωστισμού σε εσωτερικούς χώρους, από τη Δευτέρα 12/10 η προσέλευση στα γραφεία της ΟΜΑΕ για τη διεκπεραίωση οποιουδήποτε αιτήματος ή άλλου ζητήματος θα γίνεται κατόπιν προγραμματισμού.

Παρακαλούμε, για την ασφάλεια όλων, πριν την προσέλευσή σας στις εγκαταστάσεις της Ομοσπονδίας να κλείνετε ραντεβού, είτε τηλεφωνώντας στη γραμματεία της Ομοσπονδίας (τηλ.: 210.6892000) είτε στέλνοντας email στα αρμόδια τμήματα: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (γραμματεία), Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Αγωνιστικές Άδειες), Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Λογιστήριο), Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Γρ. Τύπου).

Θυμίζουμε ότι για την είσοδό σας στα γραφεία της ΟΜΑΕ είναι απαραίτητη η χρήση προστατευτικής μάσκας, καθώς και η καταγραφή των στοιχείων σας στο βιβλίο επισκεπτών που τηρείται κατόπιν εντολής της διεύθυνσης του ΟΑΚΑ.