04092020Πεμ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020 14:47

Εξ αποστάσεως οι υπηρεσίες της ΟΜΑΕ Featured

Με απόφασή της την Παρασκευή 13/3/2020, η διοίκηση του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (ΟΑΚΑ) ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας όλων των εγκαταστάσεων και δομών του ΟΑΚΑ «για όσο διάστημα διαρκούν τα προληπτικά μέτρα απαγόρευσης λειτουργίας σχολικών μονάδων και πάσης φύσεως εκπαιδευτικών δομών αλλά και προσωρινής επιβολής μέτρων ως προς τις αθλητικές εγκαταστάσεις» (δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση ΕΔΩ).

Κατόπιν αυτού, και στο πλαίσιο της επείγουσας ανάγκης προστασίας της δημόσιας υγείας από τις επιπτώσεις και τη διάδοση της πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19, η ΟΜΑΕ ανακοινώνει ότι τα γραφεία της Ομοσπονδίας θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεωτέρας.

Όλες οι υπηρεσίες της ΟΜΑΕ, για το χρονικό διάστημα που θα είναι κλειστά τα γραφεία της, θα παρέχονται εξ αποστάσεως, μέσω email (στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και τηλεφωνικά (στο τηλ. 210.6892000).

Με πλήρη συναίσθηση για το καλό του κοινωνικού συνόλου, για τη διαφύλαξη της υγείας των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και του συνόλου του πληθυσμού, η ΟΜΑΕ προτρέπει όλα τα μέλη της κοινότητας του μηχανοκίνητου αθλητισμού να επιδείξουν τη μέγιστη δυνατή ευαισθησία και υπευθυνότητα, εμπρός στην πρωτόγνωρη δοκιμασία που όλοι βιώνουμε, περιορίζοντας τις δραστηριότητές τους στις απολύτως αναγκαίες.