03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 12:56

Αθρόα συμμετοχή στο Σεμινάριο υποψήφιων Κριτών στη Λάρισα

Με τη συμμετοχή 45 υποψήφιων Κριτών και με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη στη Λάρισα, το διήμερο 16-17 Νοεμβρίου 2019, το Σεμινάριο της Επιτροπής Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της ΕΠΑ/ΟΜΑΕ, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης, οργάνωσης και ανανέωσης του έμψυχου δυναμικού του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, οι 45 υποψήφιοι Κριτές από τη Θεσσαλία, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, την Αττική και άλλα μέρη της Ελλάδας, αφού διδάχθηκαν στη θεωρία και στην πράξη, έδωσαν γραπτές εξετάσεις επί των διδακτέων θεμάτων, καθώς και επί των Γενικών Κανονισμών και του νέου Εθνικού Αθλητικού Κώδικα (ΕΑΚ).

Το θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου διεξήχθη στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου του κτιρίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας και το πρακτικό (με την προσομοίωση αγώνων) στη σκεπαστή αγορά Νεάπολης, με την άψογη και ζεστή φιλοξενία του Συλλόγου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Λάρισας (ΣΜΑΛ).

Μετά το σεμινάριο της Θεσσαλονίκης την 1η Σεπτεμβρίου, και τώρα και της Λάρισας, η ΕΠΕΚΕΠ της ΕΠΑ/ΟΜΑΕ θα συνεχίσει τους προσεχείς μήνες και σε άλλες πόλεις την προσπάθεια επιμόρφωσης και ανανέωσης του ανθρωπίνου δυναμικού των ελληνικών αγώνων αυτοκινήτου.