03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 14:07

Σεμινάριο υποψήφιων κριτών στη Θεσσαλονίκη: Νέα δύναμη!

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου με μεγάλη επιτυχία το διήμερο σεμινάριο υποψήφιων κριτών το οποίο συνδιοργάνωσαν και προσέφεραν δωρεάν σε όλους τους συμμετέχοντες, ο Αυτοκινητιστικός Όμιλός Θεσσαλονίκης και η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος.

Οι υποψήφιοι το Σάββατο 31/8 παρακολούθησαν το θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου το οποίο έλαβε χώρα στην αίθουσα Β του περιπτέρου 8 της ΔΕΘ. Το σεμινάριο προλόγισαν ο κ. Νίκος Ανεζίνης ως εκπρόσωπος του διοικητικού συμβουλίου του ομίλου και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Δημήτρης Μιχελακάκης. Στη συνέχεια τα στελέχη της ομοσπονδίας κ. Δημοσθένης Ριζικάρης και κ. Τάσος Αθανασίου παρουσίασαν το οπτικοακουστικό υλικό του σεμιναρίου.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το πρωί της Κυριακής στην πίστα καρτ Drivepark στο Νέο Ρύσιο όπου οι υποψήφιοι εξασκήθηκαν στην πρακτική εφαρμογή κανονισμών και διαδικασιών των αγώνων με προσομοιώσεις στις οποίες συμμετείχαν αγωνιστικά αυτοκίνητα, πιστοποιημένοι αλλά και υποψήφιοι κριτές, στελέχη της Ομοσπονδίας και μέλη του Ομίλου.

Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία και η παρουσία τόσων νέων ανθρώπων με πάθος για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό από πολλές πόλεις της βορείου Ελλάδος γέμισε με ελπίδα όλους τους παρευρισκόμενους.

Last modified on Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 14:19