12132019Παρ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 15:40

Παραίτηση της προέδρου της ΕΠ.Α., κας Ανίτας Πασαλή: Η θέση του προέδρου της ΟΜΑΕ

«Στις 13 Ιουνίου 2018 η κα Ανίτα Πασαλή κατέθεσε προσωπικά σε εμένα την παραίτησή της από τη θέση της προέδρου της Επιτροπής Αγώνων της ΟΜΑΕ, για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

Το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΑΕ θα εξετάσει αν θα γίνει δεκτή ή όχι η παραίτηση αυτή, όπως προβλέπεται από το Καταστατικό. Σε κάθε περίπτωση, έχω να τονίσω τα εξής:

Η κα Πασαλή με το κύρος και την αδιαμφισβήτητη γνώση της διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο στις σχέσεις της ΟΜΑΕ με τη FIA.

Η διεθνής αναγνώριση που απολαμβάνει η κα Πασαλή προσέδωσε και θα συνεχίσει να προσδίδει κύρος στις διεθνείς διοργανώσεις της ΟΜΑΕ.

Οι χιλιάδες ώρες προσφοράς της στον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό αφήνουν βαριά παρακαταθήκη.

Η τετραετής θητεία της ως προέδρου στην ΕΠΑ-ΟΜΑΕ θα καταγραφεί ως η μακροβιότερη και παραγωγικότερη στην ιστορία του ελληνικού motorsport.

Σε πείσμα όσων προκάλεσαν την κα Πασαλή ή την Ομοσπονδία με κάθε τρόπο, η αξιοπρεπής στάση που η κα Πασαλή επέδειξε ενάντια στις προκλήσεις αναγνωρίζεται ως στάση αναφοράς και αποτελεί παράδειγμα για όλα τα στελέχη της Ομοσπονδίας.

Με τη βεβαιότητα ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν, εύχομαι στην Ανίτα κάθε επιτυχία και ευτυχία για τη συνέχεια. Ως συνεργάτης της και ως πρόεδρος της ΟΜΑΕ, την ευχαριστώ θερμά.»

Δημήτρης Μιχελακάκης / Πρόεδρος ΟΜΑΕ