04192024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017 15:00

Συλλυπητήρια της ΟΜΑΕ και αναβολή του 5ου Athens Rally Sprint - «Άγιος Μερκούριος»

H Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τις περιοχές της Μάνδρας και της Νέας Περάμου, καθώς και τα θερμά της συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους τους.

Σεβόμενη το τριήμερο εθνικό πένθος που κήρυξε ο πρωθυπουργός για την εθνική τραγωδία, καθώς και για να μην δεσμεύσει τις δομές του κρατικού μηχανισμού από το έργο της αναζήτησης των αγνοούμενων, η ΟΜΑΕ αποφάσισε να αναβάλει το 5ο Athens Rally Sprint - «Άγιος Μερκούριος», που επρόκειτο να διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 στην περιοχή της Πάρνηθας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της ΟΜΑΕ και της ΕΠ.Α. εκφράζουν την ελπίδα αίσιας έκβασης των προσπαθειών των κρατικών δομών και μεταφέρουν τις ευχές τους για πλήρη ανάρρωση των τραυματιών που άφησε πίσω η σφοδρή κακοκαιρία.

Σημειώνεται ότι οι αγώνες που είναι προγραμματισμένοι για την Κυριακή 19/11 θα διεξαχθουν κανονικά - με εξαίρεση τον 6ο γύρο του Πρωταθλήματος Drag Racing στην Κωπαΐδα, που ανεβλήθη για την επόμενη Κυριακή 26/11 λόγω των καιρικών συνθηκών στην περιοχή του Ορχομενού Βοιωτίας.

Last modified on Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017 16:00