06072023Τετ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 16:41

Κατηγορία Club: 100% περισσότερη ευχαρίστηση!

H Επιτροπή Karting της ΟΜΑΕ με χαρά ανακοινώνει μια ευχάριστη έκπληξη για τους αγωνιζόμενους της Κατηγορίας Club που σκοπεύουν να λάβουν μέρος στον 4ο και τελευταίο γύρο του φετινού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Karting: Με το ίδιο χαμηλό παράβολο συμμετοχής θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε δυο αγώνες, αντί για έναν! 100% περισσότερη ευχαρίστηση στην ίδια τιμή!

Η εισαγωγή της Κατηγορίας Club στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting αντιμετωπίστηκε θετικά από τους αθλητές και τις ομάδες, με συνολικά 19 οδηγούς να έχουν λάβει μέρος στους 3 αγώνες που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής. Η φύση της κατηγορίας είναι τέτοια, ώστε οι οδηγοί που συμμετέχουν να επιδιώκουν κυρίως την προσωπική τους ευχαρίστηση, αν και η νίκη βρίσκεται πάντα μέσα στο μυαλό ενός αθλητή, όταν εκείνος φορά κράνος και φόρμα. Η Επιτροπή Karting της ΟΜΑΕ για να ευχαριστήσει τους αθλητές για την αγάπη που έδειξαν στην νέα κατηγορία, ανακοινώνει πως στο τελευταίο ραντεβού της σεζόν θα προστεθεί, χωρίς καμία αύξηση στο παράβολο συμμετοχής και χωρίς να προσμετρά στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος, ένας επιπλέον αγώνας διάρκειας 10 γύρων. 

Υπενθυμίζεται, πως βάσει της προκήρυξης του θεσμού το αγωνιστικό μέρος της Κατηγορίας Club περιλαμβάνει με δύο περιόδους Time Attack και έναν αγώνα, με τη σειρά εκκίνησης να έχει διαμορφωθεί βάσει των αποτελεσμάτων των Time Attacks. Η προσθήκη του επιπλέον αγώνα δε θα επηρεάσει σε τίποτα το προκηρυγμένο σκέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Κατηγορίας καθώς αυτός θα διεξαχθεί μετά την ολοκλήρωση των προκηρυγμένων περιόδων. Η σειρά εκκίνησης θα διαμορφωθεί βάση της κατάταξης του βαθμολογούμενου αγώνα και προφανώς η συμμετοχή των αθλητών θα είναι προαιρετική. Ποιος όμως μπορεί να πει όχι σε 100% περισσότερη ευχαρίστηση; 

Last modified on Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 17:57