07112020Σαβ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2016 11:40

Ενημέρωση οδηγών για κανόνες ασφαλείας στην Καλαμάτα

Η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος διοργανώνει, στο πλαίσιο του 3ου γύρου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Karting που θα διεξαχθεί στις 2-3 Ιουλίου στην πίστα καρτ "San Nicolas" στην Καλαμάτα, ενημέρωση και επεξήγηση σχετικά με τους κανόνες ασφαλείας.

Πρόκειται για μια πιλοτική δράση που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά ενόψει ενός αγώνα του Πρωταθλήματος Karting. Αποτείνεται σε αθλητές όλων των ηλικιών τόσο από την Καλαμάτα που αρχίζουν τώρα ή επιθυμούν να ξεκινήσουν σύντομα την αγωνιστική τους δραστηριότητα, όσο και σε αθλητές που ήδη συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και αισθάνονται ότι θα επωφεληθούν από τη δραστηριότητα. 

Σε αυτό το πλαίσιο, ο έμπειρος αθλητής Γιώργος Λαζαράκος θα επεξηγήσει τους βασικούς κανόνες ασφαλείας, την σημασία κάθε σημαίας, τον σωστό τρόπο κίνησης μέσα στην πίστα, τη χρησιμότητα του εξοπλισμού ασφαλείας (κράνος, φόρμα, αυχενικό κολάρο) και φυσικά θα απαντήσει στις ερωτήσεις των οδηγών που θα παραβρεθούν.

Οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να βρίσκονται στην πίστα καρτ "San Nicolas" το απόγευμα του Σαββάτου 2 Ιουνίου στις 17:00, όταν και έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει η διαδικασία. 

Last modified on Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2016 12:07