Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2017 15:53

Στη Θεσσαλονίκη το Κύπελλο Ελλάδος Karting 2017

Η Επιτροπή Karting της ΟΜΑΕ μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο πρόγραμμα αγώνων 2017 και προκειμένου να στηρίξει την σημαντική προσπάθεια που γίνεται για την ανάπτυξη του karting στη Θεσσαλονίκη προχωρά στις εξής πρωτοβουλίες:

• Εισηγείται στην ΕΠΑ τη διεξαγωγή του αγώνα του νεοσύστατου θεσμού "Κύπελλο Ελλάδας Karting 2017" από το Αθλητικό Σωματείο "ΑΣΠΙΣ" στην πίστα Drive Park της Θεσσαλονίκης στις 28-29 Οκτωβρίου 2017

• Βρίσκεται σε συνεννόηση με ομάδες karting της περιοχής για τη διευκόλυνση της συμμετοχής αθλητών τους στους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting 2017

H Επιτροπή Karting της ΟΜΑΕ ευελπιστεί αυτές οι πρωτοβουλίες, σε συνδυασμό με το δεδομένο πάθος των ανθρώπων της περιοχής, να πυροδοτήσουν ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο στην ανάπτυξη του Karting στη Θεσσαλονίκη και γενικότερα στη Βόρεια Ελλάδα. Τα τελευταία δυο χρόνια συγκεντρώνεται μεθοδικά μια κρίσιμη μάζα και είναι δεδομένο ότι αν η προσπάθεια συνεχιστεί με το ίδιο σθένος, η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη!

Last modified on Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2017 17:10