09302023Σαβ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 13:01

Νέο Σεμινάριο Υποψήφιων Κριτών στα Χανιά στις 1-2 Ιουλίου

Seminaria2

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανίων (ΑΛΑΧανίων) και η Επιτροπή Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της ΕΠΑ/ΟΜΑΕ, συνεχίζοντας το έργο της αναδιάρθρωσης, οργάνωσης και ανανέωσης του έμψυχου δυναμικού του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στην Ελλάδα, ανακοινώνουν το νέο Σεμινάριο Υποψήφιων Κριτών Αγώνων Αυτοκινήτου, που θα διεξαχθεί στα Χανιά της Κρήτης στις 1 και 2 Ιουλίου.

Το σεμινάριο θα είναι για άλλη μια φορά διήμερο και θα διεξαχθεί το Σάββατο 1 Ιουλίου από τις 14:00 έως τις 19:30 στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Χανίων, όπου θα γίνει η παρουσίαση και διδασκαλία καθώς και συζητήσεις – ερωτήσεις – απορίες. Θα ακολουθήσει γραπτή εξέταση των υποψηφίων.
Τη δεύτερη ημέρα, την Κυριακή 2 Ιουλίου, θα γίνει πρακτική παρουσίαση και εξέταση σε προσομοιώσεις Ειδικών Διαδρομών, Ανάβασης, Πίστας σε ασφαλτοστρωμένο χώρο ιδιοκτησίας του Δήμου Χανίων στην περιοχή του Κλαδισσού από ώρα 11:00 έως 14:30.
Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανίων, ώστε να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Στο σεμινάριο μπορούν να λάβουν μέρος υποψήφιοι από όλη την Ελλάδα, αρκεί να είναι ενταγμένοι σε κάποιο Αθλητικό Σωματείο της ΟΜΑΕ. Το κόστος συμμετοχής είναι 20 Ευρώ.
Η ΑΛΑΧανίων σας ενημερώνει ότι οι εξετάσεις θα γίνουν πάνω στην ύλη των Γενικών Κανονισμών, όλων των μορφών των αγώνων και του νέου Εθνικού Αθλητικού Κανονισμού (ΕΑΚ) - η οποία ύλη μπορεί να βρεθεί, για μελέτη, στον ιστότοπο της ΟΜΑΕ (www.omae-epa.gr), στην κατηγορία «ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ».

Last modified on Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 13:09