06262022Κυρ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2016 06:54

2ος Αγώνας Επάθλου Art Of Speed: Αποτελέσματα

Με επιτυχία συνεχίστηκε την Κυριακή 5 Ιουνίου, το νεοσύστατο Έπαθλο Art Of Speed στον Γρύλλο Ηλείας, με τον Λάμπρο Λαμπρόπουλο (Subaru Impreza) να πετυχαίνει τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας.

Το Έπαθλο Art Of Speed, που διοργανώνεται από το ομώνυμο Σωματείο, εδραιώνεται και αυξάνει τη δυναμική του, με 25 οδηγούς να λαμβάνουν μέρος στο 2ο γύρο της χρονιάς. Το Έπαθλο αποτελείται από 3 αγώνες σε ειδικά διαμορφωμένη χωμάτινη διαδρομή, στο Δ.Δ. Γρύλλος Ηλείας. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τον καλύτερο χρόνο της ημέρας σημείωσε ο Λάμπρος Λαμπρόπουλος (Subaru Impreza) που φυσικά ήταν και ο ταχύτερος στην κλάση 2000+, ενώ τον δεύτερο ταχύτερο συνολικό χρόνο, πέτυχε ο νικητής της κλάσης έως 1400 κ.εκ., Μιχάλης Νικολούλιας (Toyota Starlet). Την τριάδα των κορυφαίων χρόνων, συμπλήρωσε ο  Παναγιώτης Τριαντόπουλος (Toyota Corolla ΑΕ 86) που επικράτησε ταυτόχρονα στην κλάση έως 1600 κ.εκ. Άτυχος στάθηκε ο Αντώνης Δημόπουλος (Toyota Corolla AE 92) που εγκατέλειψε μετά από μικρής έκτασης έξοδο.

Για ακόμη μια φορά, πολλοί θεατές τίμησαν με την παρουσία τους τον αγώνα και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των συμμετεχόντων και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού της για τον επόμενο και τελευταίο φετινό αγώνα του Επάθλου, στις 9 Οκτωβρίου.

Αποτελέσματα

  

Last modified on Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2017 14:21