06272022Δευ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016 15:03

1ος Αγώνας Επάθλου GP Art Of Speed: Συμμετοχές

Το νεοσύστατο Έπαθλο Ατομικής Χρονομέτρησης που έχει προκηρύξει το Αθλητικό Σωματείο "Art of Speed", θα ξεκινήσει την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 στις 10:30, με 23 οδηγούς να έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους.

Το διαφορετικό στοιχείο του συγκεκριμένου Επάθλου, έγκειται στο γεγονός ότι ο εν λόγω θεσμός GP πραγματοποιείται σε διαδρομή χωμάτινης επιφάνειας και όχι άσφαλτινης, όπως έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. 

Το αποτέλεσμα αυτής της καινοτομίας απέφερε καρπούς, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων στα πρώτα βήματα, που έγιναν πέρυσι με τη διεξαγωγή ορισμένων Αγώνων Ατομικής Χρονομέτρησης και φέτος, προέκυψε η δημιουργία του Επάθλου, το οποίο μάλιστα στο τέλος της χρονιάς θα προσφέρει τόσο Κύπελλα, όσο και χρηματικά έπαθλα.

Ο 1ος γύρος του Επάθλου GP Art of Speed ξεκινά με θετικούς οιωνούς, αφού 23 οδηγοί θα βρεθούν στο  Δ.Δ. Γρύλλος Ηλείας, όπου βρίσκεται η διαδρομή. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, κάθε οδηγός θα έχει δικαίωμα για έναν γύρο ζεστάματος και 3 χρονομετρημένους γύρους, ενώ για την εξαγωγή του τελικού αποτελέσματος θα προσμετρά το σύνολο των γύρων από τα 2 σκέλη, τη στιγμή που ο οδηγός θα πρέπει να διανύσει 9 χιλιόμετρα

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη αυτού του ιδιότυπου θεσμού, που έχει ως επίκεντρο τον Νομό Ηλείας και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Συμμετοχές

Last modified on Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2017 14:23