04282024Κυρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 13:39

Για τρίτη χρονιά διοργανώνεται το FIA Cross Car Academy Trophy!

crosscar

Το FIA Cross Car Academy Trophy διοργανώνεται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου και στόχο έχει να προετοιμάσει νέους οδηγούς-ταλέντα από 13 έως 16 ετών, ώστε να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους και να προωθηθούν στους αγώνες rally, rallycross και autocross.

Ως απόρροια των δύο πρώτων ετών, δύο απόφοιτοι του FIA Cross Car Academy Trophy ολοκλήρωσαν με επιτυχία την πρώτη τους χρονιά στο Πρωτάθλημα Rallycross. Ο Viktor Vranckx κατέκτησε τον τίτλο στην κατηγορία RX2e του πρωταθλήματος, με τον Kobe Pauwels να κυριαρχεί στην κατηγορία RX3 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Rallycross.

Οι οδηγοί που θα λάβουν μέρος στο Cross Car Academy θα προετοιμαστούν κατάλληλα και θα αναμετρηθούν σε πανομοιότυπα Cross Car, υπό την επίβλεψη του οδηγού του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, Βέλγου Thierry Neuville. Κάθε Ομοσπονδία μπορεί να δηλώσει είτε έναν είτε περισσότερους οδηγούς. Υπάρχουν 20 αυτοκίνητα διαθέσιμα.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.xcacademytrophy.com/

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε με την Παγκόσμια Ομοσπονδία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε με τον εκπρόσωπο του Cross Car Academy Trophy: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε με την ΟΜΑΕ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώνουν την ΟΜΑΕ, αποστέλλοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πρόγραμμα

programmaakademy

Συνημμένα μπορείτε να βρείτε τον Κανονισμό του 2023 εδώ

Last modified on Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 13:44