03282024Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 14:23

EKO Racing Dirt Games, Rd.6: Τελευταία στροφή!

Το EKO Racing Dirt Games έχει… περάσει την τελική ευθεία και βρίσκεται στην τελευταία στροφή για το 2019! Οι αγωνιζόμενοι ετοιμάζονται για τον καταληκτικό γύρο του θεσμού που και φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων το Σαββατοκύριακο 14-15 Δεκεμβρίου.

Η 6η και τελευταία συνάντηση της χρονιάς θα διεξαχθεί υπό καθεστώς ατομικής χρονομέτρησης, στη γνωστή μικτή διαδρομών των 2,1 χιλιόμετρων που έχει σχεδιάσει στην πίστα των Μεγάρων η ομάδα του EKO Racing Dirt Games με την υλική υποστήριξη της Ολυμπίας Οδού. Σημειώστε, ότι θα έχει ακριβώς την ίδια φορά και σχεδίαση με την περσινή χρονιά.

Το ενδιαφέρον από τους αγωνιζόμενους είναι πολύ μεγάλο, ενώ για πρώτη φορά υπάρχουν επιβεβαιωμένες συμμετοχές οδηγών από το εξωτερικό! Μάλιστα, αναμένονται και εκπλήξεις με σπουδαία ονόματα και από το χώρο των Ελληνικών αγώνων!

Οι συμμετοχές του αγώνα, του οποίου την ευθύνη διοργάνωσης έχει η Start Line, έχουν ήδη ανοίξει, και όσοι επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσα από το σύστημα διαδικτυακής διαχείρισης αγώνων της ΟΜΑΕ, στη διεύθυνση https://www.e-omae-epa.gr/. Σημειώνεται ότι καταληκτική ημερομηνία είναι η Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου.

Μην ξεχνάμε ότι ο θεσμός το 2019 τρέχει με την premium βενζίνη EKO Racing 100 και με τα φτερά του Red Bull, ενώ τον υποστηρίζει η Citroen. Χορηγός τεχνολογίας είναι η Garmin, η Racecraft είναι χορηγός εξοπλισμού, η COSMOTE TV καλύπτει το θεσμό τηλεοπτικά και το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ είναι χορηγός επικοινωνίας._ Δελτίο Τύπου