06272022Δευ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 17:05

EKO Racing DIRT Games 2019: Δεύτερο «ραντεβού» στο Διαδρόμιο

Έπειτα από ένα μικρό διάλειμμα, οι πρωταγωνιστές του EKO Racing Dirt Games επιστρέφουν στη δράση για το 2ο γύρο του θεσμού. Μετά τις μάχες σώμα με σώμα στον Ιππόδρομο Αθηνών, άνθρωποι και μηχανές έχουν ανανεώσει το ραντεβού του για το EKO Racing Διαδρόμιο, στις 22-23 Ιουνίου. Στη χωμάτινη πίστα, οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της ατομικής χρονομέτρησης, ακολουθώντας τη γνωστή σε όλους διαδρομή, με συνολικό μήκος 1,9 χιλιομέτρων.

Την ευθύνη διοργάνωσης του αγώνα έχει η ΑΛΑΚ, ενώ οι συμμετοχές έχουν ανοίξει. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν μέσα από το σύστημα διαδικτυακής διαχείρισης αγώνων της ΟΜΑΕ, στη διεύθυνση: https://www.e-omae-epa.gr/. Σημειώστε ότι καταληκτική ημερομηνία είναι η Παρασκευή 14 Ιουνίου.

Κάτι που πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι είναι πως ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών που θα δεχθεί η οργάνωση του αγώνα θα είναι 60, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται Crosscar και αγωνιστικά αυτοκίνητα!

Μην ξεχνάμε ότι ο θεσμός το 2019 τρέχει με την premium βενζίνη EKO Racing 100 και με τα φτερά του Red Bull, ενώ τον υποστηρίζει η Citroen. Χορηγός τεχνολογίας είναι η Garmin, η Racecraft είναι χορηγός εξοπλισμού, η COSMOTE TV καλύπτει το θεσμό τηλεοπτικά και το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ είναι χορηγός επικοινωνίας._ Δελτίο Τύπου