03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 18:01

ΕΚΟ Racing Dirt Games στο ΕΚΟ Acropolis Rally 2018

Δυναμικό παρών έδωσαν τα EKO Racing Dirt Games στον εθνικό μας αγώνα, που διοργανώθηκε από την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος από την 1η έως την 3η Ιουνίου 2018.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 1η Ιουνίου, στον χώρο που διαμορφώθηκε μπροστά από την είσοδο του Ιπποδρόμου Αθηνών, οι επισκέπτες είδαν από κοντά το Speedcar Xtrem 750cc με το οποίο κέρδισε την κατηγορία του ο Νίκος Αθηναίος στον πρώτο αγώνα του φετινού θεσμού , το SR Kartcross 600cc του νικητή του επάθλου το 2017, Γιώργου Ζυμαρίδη, το Semog Trophy 600 της Semog Greece, το άρτι αφιχθέν Kamikaz 2 της Planet Kartcross Greece και ένα Mitsubishi Evo 9 της Evolution Motorsport.

Μικροί και μεγάλοι περιεργάστηκαν τις εντυπωσιακές κατασκευές, ενημερώθηκαν για τις λεπτομέρειες και το αγωνιστικό πρόγραμμα του Κυπέλλου και δροσίστηκαν με άφθονο Red Bull. Ανάμεσα στους επισκέπτες του περιπτέρου των EKO Racing Dirt Games και ο μετέπειτα νικητής του EKO Acropolis Rally, Bruno Magalhães, ο οποίος ξεναγήθηκε και ενημερώθηκε από τον Λάμπρο Αθανασούλα.

Μετά το τέλος της Υπερειδικής στο Μαρκόπουλο, το περίπτερο των EKO Racing Dirt Games μεταφέρθηκε στον χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, όπου φιλοξενήθηκε το Service Park του EKO Acropolis Rally, δίνοντας την δυνατότητα στους πολυπληθείς φίλους του Ακρόπολις, να δουν από κοντά τα οχήματα που συμμετέχουν στο φετινό Κύπελλο. Με το EKO Acropolis Rally να ολοκληρώνεται για άλλη μια χρονιά με μεγάλη επιτυχία, αγωνιζόμενοι και θεατές ανανέωσαν το ραντεβού τους με τα ΕΚΟ Racing Dirt Games για τις 15-16 Σεπτεμβρίου στο Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου!

Τα EKO Racing Dirt Games για το 2018 ...τρέχουν με την premium βενζίνη EKO Racing 100 και με τα φτερά του Red Bull, ενώ τα υποστηρίζουν η Subaru Πλειάδες Motors και η USAG Greece. Χορηγός τεχνολογίας είναι η Garmin Greece, η Racecraft είναι χορηγός εξοπλισμού, με την COSMOTE TV και το περιοδικό 4Τροχοί να έχουν αναλάβει το ρόλο των χορηγών επικοινωνίας, ενώ το συνδρομητικό κανάλι καλύπτει το θεσμό τηλεοπτικά.