04192024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 12:26

Timed Rally Challenge (TRC)

Ένας νέος θεσμός, το Έπαθλο Χωμάτινης Ατομικής Χρονομέτρησης Πελοποννήσου, που περιλαμβάνει 6 αγώνες, θα διοργανωθεί κατά τη διάρκεια του 2017, ενώ δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν αγωνιστικά αυτοκίνητα κάθε κατηγορίες και χωμάτινες φόρμουλες.

H πρεμιέρα για το Timed Rally Challenge (TRC) θα γίνει στο Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου το Σαββατοκύριακο 8-9 Απριλίου 2017, υπό τη διοργάνωση του Αθλητικού Σωματείου "Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας".

Η χωμάτινη ατομική χρονομέτρηση (TRC) είναι ένα εντελώς νέο έπαθλο από την ΟΜΑΕ και σκοπό έχει την συμμετοχή νέων αθλητών, αφού από την φύση του είναι μια πολύ οικονομική μορφή χωμάτινου αγώνα. Στους αγώνες του TRC μπορούν να συμμετέχουν αγωνιστικά αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών αλλά και χωμάτινες φόρμουλες, οι οποίες μάλιστα θα έχουν και δικό τους Έπαθλο, το Dirt Games Challenge.

Οι αγώνες του Επάθλου θα γίνουν σε ειδικά διαμορφωμένες  χωμάτινες διαδρομές - πίστες στο Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου (Κόρινθος), στην περιοχή Καρυές (Σπάρτη ) και στον Γρύλλο ( Πύργος), εξασφαλίζοντας ασφαλή διασκέδαση τόσο για τους οδηγούς που συμμετέχουν, όσο και για τους θεατές που παρακολουθούν τον αγώνα.

Σύντομα, θα τεθεί σε λειτουργία και η επίσημη ιστοσελίδα του TRC (www.trcup.gr), ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να ενημερώνονται άμεσα για όλα τα νέα του θεσμού.

 

Πρόγραμμα Timed Rally Challenge

Πρόγραμμα Dirt Games Challenge

Last modified on Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 12:43