03282024Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 12:41

Π.Π. Ταχύτητας & HTTC, Rd1: Pre-race trackday την Παρασκευή 2/10

Το Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων θα υποδεχτεί τους αγωνιζόμενους την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, για τις τελευταίες δοκιμές του αυτοκίνητου τους αλλά και για τον Διοικητικό και Τεχνικό Έλεγχο του αγώνα.

Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, λίγες ώρες πριν από τον εναρκτήριο αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2020 στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, οι οδηγοί θα μπορούν να δοκιμάσουν τα αυτοκίνητά τους στο pre-race trackday που θα διοργανώσει η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με το HTTC.

Το pre-race trackday θα διεξαχθεί σε καθεστώς open pit-lane, με έως 10 αυτοκίνητα ταυτόχρονα εντός πίστας. Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να σχηματίσουν ομάδες διαφορετικής δυναμικότητας, αν οι συνθήκες το επιβάλουν. Ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών είναι 50. Προτεραιότητα συμμετοχής έχουν οι οδηγοί των αγώνων ταχύτητας και του HTTC, ενώ αν υπάρξουν κενές θέσεις θα μπορούν να καλυφθούν από τρίτους.

Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί στα pits της πίστας ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του αγώνα. Στη συνέχεια, οι ομάδες θα μπορούν να διαμορφώσουν το χώρο που θα τους υποδείξουν οι διοργανωτές. Κάθε οδηγός θα μπορεί να συνοδεύεται μόνο από 2 συνοδούς/μηχανικούς. Δεν θα επιτρέπεται η παρουσία θεατών. Η θερμομέτρηση πριν την είσοδο θα είναι υποχρεωτική για όλους (οδηγούς, συνοδούς). Για την επιτάχυνση της διαδικασίας, παρακαλείται κάθε εμπλεκόμενος να φέρει εκτυπωμένες και συμπληρωμένες δύο δηλώσεις:

1. Φόρμα συμμετοχής
https://httc.com.gr/events-participation

2. Δελτίο καταγραφής
https://httc.com.gr/wp-content/uploads/2020/05/Deltio_Katagrafis_V3.pdf

Έναρξη εκδήλωσης 10:00 – Λήξη 17:00
Κόστος συμμετοχής: €70 +ΦΠΑ.

Το Σαββατοκύριακο του αγώνα οι οδηγοί είναι υποχρεωμένοι να προσέλθουν στην πίστα με συμπληρωμένο το Έντυπο Προαγωνιστικού Ιατρικού Ιστορικού Αθλητών (5 σελίδες) που θα βρουν στα Έντυπα / φόρμες προς συμπλήρωση, εδώ:
https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports

Όλοι οι υπόλοιποι (συνοδοί, μηχανικοί) θα συμπληρώσουν το δελτίο καταγραφής:
https://httc.com.gr/wp-content/uploads/2020/05/Deltio_Katagrafis_V3.pdf

Υπενθυμίζουμε ότι η δήλωση συμμετοχής στους αγώνες Ταχύτητας και στο HTTC πρέπει να υποβληθεί μέχρι την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας της ΟΜΑΕ (http://www.e-omae-epa.gr/). Οι Υπερπρωταθλητές της Super Season 2018-2019 μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν στους φετινούς αγώνες, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να μείνουν στο ξενοδοχείο IL Desto Studios – Ευθυμίου στο Αλεποχώρι, με την προνομιακή τιμή των €30/δωμάτιο το Σάββατο και με δώρο μία ακόμη διανυκτέρευση την Παρασκευή. (κρατήσεις: 6932428989, 2105770879).

Υποστηρικτές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας είναι η εταιρεία ειδών γραφείου Skag, καθώς και οι Puma, Under Armour, Loux, Axotechniki, A. Makris A.E., Ρεκτιφιέ Original και Linea Sport.

Last modified on Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 12:59