03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 16:58

Π.Π. Ταχύτητας & HTTC, Rd1: Η νέα σεζόν στην εκκίνηση!

Μετά την διετία ανασύστασης και αναζωογόνησης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, χάρη στις προσπάθειες του Σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α., οι αγώνες πίστας περνούν πλέον στη φάση της ανάπτυξής τους: η νέα σεζόν, που περιλαμβάνει πλέον 5 αγώνες και επιστροφή στις Σέρρες, ξεκινά το διήμερο 14-15 Μαρτίου 2020 από το αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων - και αναμένεται συγκλονιστική!

Με τη βοήθεια των αγωνιζόμενων, των ομάδων και των χορηγών και υποστηρικτών του εγχειρήματος της Ελληνικής Λέσχης Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής, αυτό που έμοιαζε ακατόρθωτο πριν από δύο χρόνια, τώρα βρίσκεται προ των πυλών της καλύτερης αγωνιστικής χρονιάς της τελευταίας, τουλάχιστον, δεκαετίας.

Διότι εκτός από την ποιότητα των αγωνιζόμενων και των αγωνιστικών αυτοκινήτων που συγκεντρώνονται στην πίστα, και διαρκώς και σταθερά πληθαίνουν, πλέον οι κατηγορίες και οι θεσμοί που θα απολαύσουν οι διαρκώς αυξανόμενοι θεατές είναι περισσότερες από ποτέ!

Εκτός των κλασσικών κατηγοριών Α-Ν-Ε-R-FS της Ταχύτητας, και οι πέντε αγώνες προσμετρούν στο Πρωτάθλημα Ταχύτητας των Ιστορικών αυτοκινήτων. Επίσης, σε δύο από τους αγώνες Ταχύτητας, στις Σέρρες τον Ιούνιο και στα Μέγαρα το Σεπτέμβριο, το παρόν θα δώσουν και οι αγωνιζόμενοι του συναρπαστικού Πρωταθλήματος ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda.

Παράλληλα, οι τέσσερις συναντήσεις των Μεγάρων προσμετρούν στους θεσμούς ατομικής χρονομέτρησης Hellenic Time Trial Challenge (HTTC) με τις κατηγορίες Stock, Sport και Extreme, στο Legend Cup, στο Crosskart Cup και στο καθιερωμένο πια Clio Cup! Κατά συνέπεια, το θέαμα για τους θεατές που θα τιμήσουν και φέτος το θεσμό θα είναι πολύπλευρο και εγγυημένο.

Μια περαιτέρω καινοτομία του Σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α., που θα εφαρμοστεί φέτος, είναι η δωρεάν συμμετοχή για τους Υπερπρωταθλητές -τόσο της Ταχύτητας όσο και του HTTC- που κατέκτησαν τους τίτλους στην Super Season, την οποία αποτελούσαν οι δύο τελευταίοι αγώνες του 2018 και οι τέσσερις περσινοί.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον πρώτο φετινό αγώνα όλων των παραπάνω θεσμών έχουν ήδη ανοίξει, στο Σύστημα Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων της ΟΜΑΕ (e-omae-epa.gr), και η προθεσμία υποβολής τους λήγει τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 6 Μαρτίου. Ο Διοικητικός και Αρχικός Τεχνικός Έλεγχος θα γίνουν στην πίστα των Μεγάρων το απόγευμα της Παρασκευής 13/3.

Για τους αγωνιζόμενους που ενδιαφέρονται, το Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. εξασφάλισε και φέτος προνομιακές τιμές για τη διανυκτέρευσή τους στο ξενοδοχείο «Il Desto Studios - Ευθυμίου», που βρίσκεται σε απόσταση 20 km από την πίστα, στο Αλεποχώρι. Η προνομιακή τιμή είναι €30/δωμάτιο το Σάββατο, ενώ με κάθε κράτηση προσφέρεται και μία επιπλέον δωρεάν διανυκτέρευση για την Παρασκευή. Για κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 6932.428989 και 210.5770879.

Στο πλευρό του αγώνα και υποστηρικτές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας και HTTC είναι οι εταιρείες Skag, Puma, Under Armour, Loux, Axotechniki, A. Makris A.E., Ρεκτιφιέ Original και Linea Sport.

Η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής σας προσκαλεί στα Μέγαρα στις 14-15 Μαρτίου, για το συναρπαστικό ξεκίνημα της πιο πολυαναμενόμενης σεζόν της σύγχρονης εποχής των αγώνων Ταχύτητας!

Συμπληρωματικός Κανονισμός: Ταχύτητα

Συμπληρωματικός Κανονισμός: HTTC