03282024Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 16:14

Π.Π. Ταχύτητας & HTTC, 2ος γύρος: Ξανά στην πίστα

Μετά από ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα τον Μάρτιο, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας συνεχίζεται με τον 2ο αγώνα του στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, το Σαββατοκύριακο 4-5 Μαΐου.

Στην 1η φετινή συνάντηση του θεσμού είδαμε τα χρονόμετρα να δείχνουν κάτω από 58" στα δοκιμαστικά, χρόνο που αποτελεί νέο ρεκόρ πίστας, και απολαύσαμε αγώνες μεέντονο συναγωνισμό σε κάθε κατηγορία. Ο κόσμος γέμισε και πάλι την πίστα, τονίζοντας εμφατικά την αναγέννηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας. Κι όλα δείχνουν ότι η αγωνιστική συνάντηση του Μαΐου θα είναι ακόμα πιο χορταστική!

Αυτή τη φορά θα δούμε στα Μέγαρα τα αγωνιστικά των Ομάδων Ν, Α και Ε,τα Ιστορικά, τα supercars και τα άλλα πανίσχυρα αυτοκίνητα της Formula Saloon, αλλά και τα Fabia 1.2 TSI του ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda στην 1η φετινή τους εμφάνιση σε αγώνα ταχύτητας, μετά από τη συμμετοχή τους στην Ανάβαση Διονύσου. Ο 2ος φετινός αγώνας ταχύτητας αποτελεί και τον 4ο για τη SuperSeason 2018-2019, τον θεσμό που θεσπίστηκε με πρωτοβουλία της Ελληνικής Λέσχης Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής και θα αναδείξει τον Υπερπρωταθλητή κάθε κατηγορίας, με τους νικητές να κερδίζουν τη δωρεάν συμμετοχή τους στο Πρωτάθλημα του 2020. Τελευταία προθεσμία για τη δήλωση συμμετοχής στον αγώνα είναι η Παρασκευή 26 Απριλίου.

Οι κατηγορίες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας θα πλαισιωθούν και αυτό το Σαββατοκύριακο από εκείνες του επάθλου ατομικής χρονομέτρησης Hellenic Time Trial Challenge 2019. Στην πίστα θα βρεθούν αυτοκίνητα των κατηγοριών Stock, Sport και Extreme. Υπενθυμίζεται ότι και οι οδηγοί του HTTC συγκεντρώνουν βαθμούς για τη δική τους SuperSeason 2018-2019, ενώ εντός του θεσμού «τρέχει» και το έπαθλο ClioCup.

Οι αγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να ρυθμίσουν τα αυτοκίνητά τους την Παρασκευή 3 Μαΐουστο ολοήμερο trackday που θα διοργανώσει το Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων.Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί στην πίστα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του αγώνα, ο οποίος υπενθυμίζουμε ότι από φέτος είναι υποχρεωτικός για όλα τα αυτοκίνητα. Οι ομάδες θα μπορούν από την Παρασκευή να διαμορφώσουν το χώρο τους στα pits και να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους να διανυκτερεύσουν στην πίστα.

Και για αυτό τον αγώνα, υπάρχει η δυνατότητα διαμονής των συμμετεχόντων σε απόσταση 20km από την πίστα με πολύ χαμηλό κόστος. Το ξενοδοχείο IL DESTO STUDIOS – Ευθυμίου στο Αλεποχώρι διαθέτει τα δωμάτιά του στην προνομιακή τιμή των €30/δωμάτιο για το Σάββατο 4 Μαΐου, ενώ με κάθε κράτηση προσφέρει και μία επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ διανυκτέρευση για την Παρασκευή 3 Μαΐου. Για κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το IL DESTO STUDIOS – Ευθυμίου στα τηλέφωνα 6932428989 και 2105770879.

Ο 2ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας υποστηρίζεται από τις εταιρίες: SKAG, Λουξ Μαρλαφέκας, Puma και LineaSport. Για διευκρινίσεις σχετικά με τη διαδικασία δήλωσης συμμετοχής και για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας:

Λέσχη ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.
Κύπρου 76, Περιστέρι
6944531231 /6973018485
www.ellada-racingclub.com 
www.facebook.com/ellada.racingclub

Συμπληρωματικός Κανονισμός: Ταχύτητα

Συμπληρωματικός Κανονισμός: HTTC