03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2017 14:57

Ανακοίνωση ΣΟΑΑ για το Πρωτάθλημα Ενιαίου 2017

Ο ΣΟΑΑ είναι σε θέση να ανακοινώσει τους εναπομείναντες αγώνες για το Πρωτάθλημα Ενιαίου, καθώς και τους αγώνες για το ξεχωριστό SEAJETS SKODA FABIA Cup, όπως αυτές προέκυψαν έπειτα από συνεργασία με την ΟΜΑΕ.
Έτσι λοιπόν μετά την πρεμιέρα στη Δημητσάνα και το 2ο Σαββατοκύριακο στην Πορταριά, στο πρωτάθλημα Ενιαίου θα προσμετρήσουν ακόμη οι εξής αγώνες:
7-8 Οκτωβρίου    Ταχύτητα Τατόι
11-12 Νοεμβρίου    Ταχύτητα Τρίπολη
2-3 Δεκεμβρίου    Ταχύτητα Τρίπολη

Για το SEAJETS SKODA FABIA Cup θα προσμετρήσουν οι εξής αγώνες (ασφάλτινα ράλι σπριντ):
14-15 Οκτωβρίου    Λάρισα
3-4 Νοεμβρίου    Παλάδιο
25-26 Νοεμβρίου    Κένταυρος
Άγιος Μερκούριος  σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Στους αγώνες του SEAJETS SKODA FABIA Cup θα απονεμηθούν στους οδηγούς και χρηματικά έπαθλα. Ενώ να σημειωθεί πως για το SEAJETS Skoda Fabia έχουν εξασφαλιστεί από τον ΣΟΑΑ για τους οδηγούς, μια σειρά διευκολύνσεων όπως δωρεάν διανυκτερεύσεις στις περιοχές των αγώνων και μεταφορά των αγωνιστικών αυτοκινήτων με αυτοκινητάμαξα.

Παράλληλα, στο περιθώριο του διπλού αγώνα του SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου 2017 που διεξήχθη στο Πήλιο, στο πλαίσιο της 37ης Ανάβασης Πορταριάς, ο Πρόεδρος και τα στελέχη του Δ.Σ. του Συνδέσμου ανακοίνωσαν στους οδηγούς λεπτομέρειες που αφορούν τα χρηματικά έπαθλα. Έτσι από τον επόμενο αγώνα του θεσμού η χορηγός εταιρεία του Ενιαίου, SEAJETS, θα επιβραβεύει με χρηματικό έπαθλο και τους οδηγούς που είναι άνω των 30 ετών. Τα ποσά αυτής της κατηγορίας θα είναι στο μισό σε σχέση με εκείνα των «Νέων», ενώ διευκρινίστηκε πως τα έπαθλα θα απονεμηθούν στο τέλος της χρονιάς και μόνο εφόσον κανείς από τους οδηγούς που τα δικαιούνται, δεν έχει βρεθεί εκτός κανονισμών σε οποιοδήποτε αγώνα του Ενιαίου. Το Δ.Σ. του Συνδέσμου θα ήθελε δε, να επισημάνει πως η προσεχτική προετοιμασία και επιλογή του αυτοκινήτου αποδεικνύονται από το γεγονός πως έπειτα από τους τέσσερις πρώτους αγώνες για φέτος και με συνεχείς ελέγχους από τους τεχνικούς του Συνδέσμου, δεν υπάρχει η παραμικρή σκιά σε θέματα κανονισμών και ομαλής διεξαγωγής των αγώνων.

Last modified on Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2017 19:31