12062022Τρι
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 06 Απριλίου 2015 10:11

1oς Αγώνας Πρωταθλήματος Ταχύτητας

Οι προετοιμασίες για τον 1ο Αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, εν μέσω του κατανυκτικού - εορταστικού κλίματος του Πάσχα.
Είναι η εποχή που η φύση βάζει τα καλύτερα της χρώματα, για να υποδεχθεί μετά από δύο χρόνια ουσιαστικά αγωνιστικής απραξίας, την εκ νέου έναρξη του πρωταθλήματος Ταχύτητας.
Στην ανοιξιάτικη "Αττική Γη" των Μεγάρων την Κυριακή του Θωμά, 18/19 Απριλίου, οι αθλητές θα ριχτούν στην μάχη για την κατάκτηση της καρό σημαίας της κάθε κατηγορίας.
Ο Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. έχοντας την ευθύνη της διοργάνωσης υπόσχεται ότι θα υπερβάλει εαυτόν για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Οι κατηγορίες:
o    ΟΜΑΕ Saxo-106 cup
o    SPORT
o    ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
o    ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
o    SUPER TOYΡΙΣΜΟΥ
o    ΕΠΑΘΛΟΥ ΜOΝOΘΕΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
o    ΙΣΤΟΡΙΚΑ
o    FORMULA SALOON
o    CIRCUIT BATTLES

Αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων συγκεντρώθηκαν Οδηγοί – Αθλητές, προκειμένου να προπονηθούν ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος. Οι χρόνοι για τα μονοθέσια του «Επάθλου Μονοθέσιων Ελλάδας» κυμάνθηκαν μεταξύ 00:59.56 έως και 1:00.1, ενώ ο καλύτερος χρόνος της κατηγορίας «Formula Salοon» 1:02.86.
Υπενθυμίζεται πως το προσοχές Σαββατοκύριακο στα Μέγαρα θα είναι η πρεμιέρα του «Ο.Μ.Α.Ε. Saxo-106 cup», ενός θεσμού που αναμένετε με μεγάλη αγωνία και σίγουρα θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό.
Παράλληλα, στην πίστα των Μεγάρων μαζί με τον 1ο Αγώνα Πρωταθλήματος ξεκινά και ο νέος θεσμός «CIRCUIT BATTLES» που προέκυψε από την ενοποίηση των δυο προγενέστερων Επάθλων Ατομικής Χρονομέτρησης και σίγουρα παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
Όλα συνηγορούν στο ότι η «δίψα»  για Αγώνες Ταχύτητας από την πλευρά των οδηγών τουλάχιστον, είναι μεγάλη… Πιστεύουμε να ανταποκριθούν και οι θεατές!

Τέλος σημειώστε πως ο Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. πρωτοπορώντας για άλλη μια φορά, κατόρθωσε να εξασφαλίσει ζωντανή κάλυψη του 1ου Αγώνα του Πρωταθλήματος Ταχύτητας μέσα  από το νέο ραδιόφωνο που στηρίζει τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, το www.gingeradio.gr.


Σημειώστε πως οι συμμετοχές πήραν – με έγκριση της ΕΠΑ– παράταση μέχρι την Τρίτη του Πάσχα (14 Απριλίου) στις 20:00.Πληροφορίες: 210 9812341-6949 013708.
 
Web : http://assoaamotorsport.blogspot.gr/
 
Με την υποστήριξη της START-LINE

Αφίσα

Κανονισμός

Δήλωση Συμμετοχής


 
 

Last modified on Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 13:50