04272024Σαβ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 10:18

7ο Rally Regularity Kορίνθου 2023 | Αποτελέσματα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 7ο Rally Regularity Κορίνθου. Με 170 χλμ διαδρομή , 8 Δοκιμασίες ακριβείας, 60+ μετρήσεις και απαιτήσεις στην πλοήγηση έδωσε κυριολεκτικά την ευκαιρία ακόμη και σε νέα πληρώματα χωρίς ιδιαίτερο εξοπλισμό να διακριθούν.

 

xatzi


Κυριακή πρωί και είμαστε όλοι εκεί, μπροστά από το άγαλμα του μυθικού Πήγασου στην Πλατεία Κορίνθου. Από τα 37 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή , ξεκίνησαν τα 35 με τον Αντιπροέδρο του ΚΕ.Π.Α.Π Δήμου Κορινθίων Γιώργο Μαγκλάρα , το Δήμαρχο Κορινθίων Βασιλη Νανόπουλο, τον Πρόεδρο του Επιμελητήριου Τάκη Λουζιώτη και τον Προέδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής, Βασίλη Γεώργαρη να δίνουν εκκίνηση στα πρώτα πληρώματα.
Το στρατηγείο του αγώνα μεταφέρεται στην Αρχαία Κόρινθο και τα πληρώματα μπαίνουν στην μάχη των Ε.Δ με πρώτη την Λουτράκι (12μετρησεις), για να ακολουθήσουν Ηραίο (5 μετρήσεις) και Όσιος Πατάπιος ( 9 μετρήσεις). Το πρώτο σκέλος ολοκληρώνεται στον Ισθμό της Κορίνθου και στο Caffe BOX3 και βρίσκει στην κορυφή της κατάταξης τους Χαντζηκωνσταντινοu Χρήστο –Δημακαρέα Μανώλη (Peugeot 205) με ποινή 11.5 και μια ανάσα πίσω τους οι Γεωργοσόπουλος Αρης – Κοντοπός Νίκος (Τoyota Celica) με ποινή 16.3!
Συνέχεια με το 2ο σκέλος και 5 Ε.Δ. με 41 συνολικά μετρήσεις , με τους Χατζηκωνσταντινοu Χρήστο –Δημακαρέα Μανώλη (Peugeot 205) να είναι στην κορυφή της άτυπης Γενικής Κατάταξης και να φτάνουν με την καλύτερη επίδοση στον τερματισμό. Νικητές της Κατάταξης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα οι Τσιόγκας Χρήστος – Κολλιόπουλος Σωτήρης (Ford Escort ΜΚ1) που ήταν πρώτοι και στην κατηγορία G και αυτοί με το παλαιότερο αυτοκίνητο του αγώνα.


georgousopoulos


Στην 2η θέση της Γενικής ΠΠR και 1οι στην κατηγορία Η οι Γεωργουσόπουλος Αρης- Κοντοπος Νίκος (Toyota Celica) και στο 3ο σκαλί του Βάθρου και 1οι την J1/2 οι Παπακωνσταντίνου Αρης- Πουλιέρης Νίκος (Αudi 80). Στις υπόλοιπές κατηγορίες, τη J3 κέρδισαν οι Χατζηκωνσταντίνοu Χρήστος–Δημακαρέας Μανώλης ( Peugeot 205), την Ι οι Ποτηρης Γιώργος – Τζαναβάρας Φάνης ( Datsun 120Y), και την ΥΤ οι Moυρίκης Αλέξανδρος- Μουρίκης Δημήτρης (Fiat Cinquecento), οι οποίοι κέρδισαν επίσης και το κύπελλο για το όχημα με τα μικρότερα κυβικά.

mourikis

Η απονομή του αγώνα έγινε στο Εστιατόριο ΜΑΡΙΝΟΣ και ξεχωριστή της στιγμή ήταν η βράβευση των μικρών φίλων που πήραν μέρος στον αγώνα.
Από την πλευρά μας, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, στα στελέχη και τους κριτές της Οργάνωσης, τον Σπύρο Κατσιμαλή που είχε την ευθύνη της χρονομέτρησης και των αποτελεσμάτων, στο ΚΕ.Π.Α.Π Δήμου Κορινθίων και το WURTH HELLAS, στο Περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ και τα τοπικά ΜΜΕ που φρόντισαν για την επικοινωνία του αγώνα, στην τοπική αυτοδιοίκηση, στον Σύλλογο Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου που αθλοθέτησε μετάλλια για όλους τους συμμετέχοντες, τη SEMELI Estate, το ΒΟΧ3 και το Γλυκύν Βραστόν αλλά κυρίως τους αγωνιζόμενους που μας τιμούν δίνοντας παρών κάθε χρόνο στην ετήσια Κορινθιακή γιορτή του Ιστορικού-κλασσικού Οχήματος

tsiogas

pothris

Σας περιμένουμε όλους στο επόμενο ραντεβού μας, το 8ο Regularity Rally Κορίνθου 2024.

Αποτελέσματα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Regularity
Αποτελέσματα Κατηγοριών
Αποτελέσματα Κυπέλλου J3