09302020Τετ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2020 09:49

5ο Rally Regularity Κορίνθου: Αποτελέσματα

Κάθε Σεπτέμβριο στην Κόρινθο... μια ακόμα επιτυχία! Πιστοί από το 2016 στο φθινοπωρινό ραντεβού μας, οι "κλασσικοί" για τον πρώτο αγώνα του Πρωταθλήματος Regularity 2020, το 5ο Rally Regularity Κορίνθου. Με 7 Δοκιμασίες ακριβείας, 14 μετρήσεις και απαιτήσεις στην πλοήγηση, ο αγώνας έδωσε την ευκαιρία ακόμη και σε νέα πληρώματα χωρίς ιδιαίτερο εξοπλισμό να διακριθούν.

Κυριακή πρωί και ήμαστε όλοι εκεί, μπροστά από το άγαλμα του μυθικού Πήγασου στην Πλατεία Κορίνθου. Ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο, τα πληρώματα έδειξαν υπομονή κατά τον διοικητικό/τεχνικό έλεγχο ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της οργάνωσης.

Η εκκίνηση δόθηκε από τον Υφυπουργό Έρευνας & Τεχνολογίας κ. Χρήστο  Δήμα, που μας τίμησε με την παρουσία του, με παρόντα φυσικά και τον Δήμαρχο Κορίνθιων Βασίλη Νανόπουλο αλλά και τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του ΚΕ.Π.Α.Π.Κορίνθου Θ.Κουτσογκίλλα & Γ.Μαγκλάρα.

Τα 50 πληρώματα από τα 52 αρχικά δηλωθέντα ρίχτηκαν στην κορινθιακή "μάχη" Βοχαικό στην αρχή για ζέσταμα, το "πονηρό" Σουληνάρι να ακολουθεί και μετά liaison ως την Κλένια όπου και η ΕΔΑ3. Επίσης απαιτητική στην πλοήγηση της οδηγούσε στο τελείωμα της στην επομένη ΕΔΑ, στα Αθίκια. Ακολούθησε ανασυγκρότηση στην Κάτω Αλμυρή. όπου και τα πρώτα αποτελέσματα έχουν αρχίσει να αναρτώνται.

Η επανεκκίνηση για το 2ο μέρος έγινε με την πρώτη ΕΔΑ στο Ρυτό. Ακολούθησε η απαιτητική στην πλοήγηση ΕΔΑ Σοφικό και μετά από το πέρασμα από Αγγελόκαστρο τα πληρώματα μπήκαν στην ευθεία για την εκκίνηση της τελευταίας ΕΔΑ, Άγιος Ιωάννης.

Ο τερματισμός φιλοξενήθηκε στην όμορφη και φιλόξενη Αρχαία Κόρινθο, με τον νέο Σύλλογο Επαγγελματιών ‘Η Τριήρης΄, αρωγό. Η απονομή με τα νέα υγειονομικά δεδομένα ήταν απόμακρη, όμως η μάσκα έκρυβε το χαμόγελο όμως και τα μάτια τα έλεγαν όλα.

Μεγάλοι νικητές οι Χάρης Λιακοτίτης με Θάνο Ντζουμάνη και την Alfa Romeo Giulia Berlina. Άξιοι δεύτεροι οι Αρης Γεωργοσοπουλος με Νικόλα Κοντοπό και το γαλλικό "πυραυλάκι" από τα 80s το Citroen AX Sport. Τρίτοι οι πάντα καλοί Νικός Αρβανίτης και Ιωάννα Χαραλαμπάκη με την "Safari look" Lancia Fulvia Coupe 1,3S.Την 5αδα συμπλήρωσαν οι πολύ καλοί Τάσος Δούρος με Νότα Χελιώτου με Suzuki Swift GTi και οι Τάκης Γιαννίτσας και Πέτρος Γκότσης με Toyota Corolla EE80!

Από την πλευρά μας, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, στελέχη της Οργάνωσης και ιδιαίτερα στον Αλυτάρχη Γιάννη Καράμπελα, στο ΚΕ.Π.Α.Π Δήμου Κορινθίων και στο Περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ , τοπική αυτοδιοίκηση αλλά κυρίως τους αγωνιζόμενους που μας τιμούν δίνοντας παρών κάθε χρόνο στην ετήσια Κορινθιακή γιορτή του Ιστορικού-κλασσικού Οχήματος.                                                                                     

Σας περιμένουμε όλους στο επόμενο ραντεβού μας, το 6ο Regularity Rally Κορίνθου 2021.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

[Δελτίο Τύπου Α.Λ.Α. Κορινθίας]