03192024Τρι
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019 12:33

Argolida Classic Rally Regularity 2019: Με φόντο το Μπούρτζι!

Σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του Ναυπλίου, στην Πλατεία Φιλελλήνων και απέναντι από το Μπούρτζι, δόθηκε την Κυριακή 1/12 στις 10:30 η εκκίνηση του αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Regularity Ιστορικών Argolida Classic Rally Regularity 2019, με τη διοργάνωση της Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 Ναυπλίου σε συνεργασία με το ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων και υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ.

Στο πρώτο σκέλος του αγώνα τα πληρώματα, μετά από δυο ώρες οδήγησης και 4 εντυπωσιακές Ειδικές Διαδρομές (Δρέπανο, Καρναζέικα, Καρατζά και Αγ. Ελένη) έφτασαν στην Αρχαία Επίδαυρο για ανασυγκρότηση.

Το δεύτερο σκέλος συνεχίστηκε με άλλες 4 συναρπαστικές Ειδικές Διαδρομές (Αδάμι, Αγ. Αντώνιος, Αγ. Αδριανός, Αγ. Δημήτριος) και ολοκληρώθηκε με τα πληρώματα να βλέπουν την καρό σημαία του τερματισμού στο πολυχώρο του Φουγάρου στο Ναύπλιο.

Νικητές του αγώνα στην γενική κατάταξη οι Αρβανίτης Νικόλας - Χαραλαμπάκη Ιωάννα με Lancia Fulvia Coupe, στην δεύτερη θέση οι Γεωργουσόπουλος Αριστείδης - Κόντοπος Νίκος με Matra Talbot Murena και στην τρίτη θέση οι Δούρος Αναστάσιος - Γεωργακόπουλος Γεώργιος με Mini Cooper.

Μετά την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων ακολούθησε η τελετή απονομών και πάρτι προς τιμή των αγωνιζομένων, όπου σε πολύ φιλική ατμόσφαιρα δεν έλειψαν οι ανταλλαγές πειραγμάτων και εμπειριών εκφράζοντας όλοι με αυτόν τον τρόπο την ικανοποίηση και τις άριστες εντυπώσεις τους από τον αγώνα . Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Σταύρος Γαβρήλος.

Η διοργανώτρια Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 Ναυπλίου θέλει να ευχαριστήσει για την υποδειγματική συνεργασία τον ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων και τους χορηγούς: ΙΚΤΕΟ , Πηδάλιο, Ανταλλακτικά Καψιώτης - Κουτρουμπής, Κλεψύδρα, Μποζιονέλος Α.Ε., Autoparts, Δερμάτινες Ταπετσαρίες Παναρίτης, Capitol, Πανανταλλακτική Ναυπλίου, BMW Καρράς και «Ζήσε τη Στιγμή».

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ