03242023Παρ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 11am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016 14:04

Ράλλυ Σπριντ Μολών Λαβέ 2016: Συμμετοχές

Με τη συμμετοχή 32 πληρωμάτων θα διεξαχθεί το Ράλλυ Σπριντ Μολών Λαβέ, στις 19-20 Νοεμβρίου.

Ο αγώνας, την ευθύνη διοργάνωσης του οποίου έχει το Αθλητικό Σωματείο "Λέσχη Αυτοκινήτου Σπάρτης" (Λ.Α.Σ.) θα ρίξει την αυλαία για το Κύπελλο Χώματος 2016. Ο αγώνας θα έχει ως επίκεντρο την περιοχή της Σπάρτης και οι 32 συμμετέχοντες θα αγωνιστούν σε μια χωμάτινη διαδρομή μήκους 10 χιλιομέτρων, στον Πάρνωνα. Η εκκίνηση της διαδρομής βρίσκεται στη θέση Ζυγός, στο δρόμο από τις Καρυές προς τον Άγιο Πέτρο και τερματίζει στη Βαρβίτσα, μέσα από γρήγορα, κυρίως κατηφορικά και τεχνικά κομμάτια. Οι πρώτοι ήχοι από κινητήρα αγωνιστικού αυτοκινήτου, θα ακουστούν στην Ειδική Διαδρομή το πρωί της Κυριακής 20 Νοεμβρίου, στις 10:30. 

Όσον αφορά στις 32 συμμετοχές, τη μερίδα του λέοντος κατέχει η Κατηγορία C2 που συγκέντρωσε 12 αυτοκίνητα και από την οποία, αναμένεται να προκύψει και το πλήρωμα που θα κερδίσει τον αγώνα. Με ενδιαφέρον πάντως αναμένεται και η μάχη για τη νίκη στα δικίνητα, δηλαδή στην Κατηγορία F2 όπου συμμετέχουν 20 πληρώματα. Η Κατηγορία C3  εφοδιάζει τον αγώνα με 9 αυτοκίνητα, ενώ στο πλαίσιο της C4 θα συμμετάσχουν 5 συνδυασμοί. Τέλος, στις Κατηγορίες C5 και C6 θα λάβουν μέρος 2 και 4 πληρώματα αντίστοιχα.

Ο Τεχνικός Έλεγχος θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ι.ΚΤΕΟ Τζανετουλάκος στο 2ο χιλιόμετρα της Οδού Σπάρτης-Γυθείου, ενώ μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, η απονομή Κυπέλλων στους νικητές θα λάβει χώρα στην πλατεία του χωριού Καρυές, οι κάτοικοι του οποίου έχουν αγκαλιάσει τη διοργάνωση. 

Το Ράλλυ Σπριντ Μολών Λαβέ 2016 θα πραγματοποιηθεί χάρη στην υποστήριξη του Δήμου Σπάρτης, των Νομικών προσώπων Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος,  της Επιτροπής Τουρισμού και των επαγγελματιών της Λακωνίας.

 

Συμμετοχές

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016 17:44