03302023Πεμ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 11am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016 17:59

Ράλλυ Σπριντ Στύλος-Μαλάξα: Αποτελέσματα

Το Περιφερειακό Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ Κρήτης ολοκληρώθηκε στις 12-13 Νοεμβρίου, με τον τελευταίο γύρο να έχει ως νικητές του Χαράλαμπο Πατσουράκη-Γιώργο Ζωφάκη.

Με το Ράλλυ Σπριντ Στύλος-Μαλάξα, που διοργανώθηκε την Αθλητική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανίων (Α.Λ.Α.Χ.), έπεσε η αυλαία του Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Κρήτης. Το σπριντ αποτέλεσε τον 4ο και τελευταίο γύρο του προαναφερθέντος θεσμού και είχε ως επίκεντρο την Σούδα Χανίων. Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή στον επίλογο των ασφάλτινων ράλλυ Κρήτης, με την Πανηγυρική Εκκίνηση που διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου να συγκεντρώνει αρκετούς θεατές. 

Το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, με 3 περάσματα από την Ειδική Διαδρομή "Στύλος-Μαλάξα". Ανάμεσα στα 22 πληρώματα που έλαβαν μέρος στον αγώνα, νικητές αναδείχθηκαν οι Χαράλαμπος Πατσουράκης-Γιώργος Ζωφάκης (Mitsubishi Lancer EVO VIII, C2-A8), στην πρώτη τους νίκη σε επίπεδο Γενικής. Στη 2η θέση, βρέθηκαν οι Δημήτρης Κτιστάκης-Μάνος Κτιστάκης (Peugeot 306, C3-A7) οι οποίοι με αυτή την επίδοση κατέκτησαν τη νίκη και στην Κατηγορία F2. Το βάθρο των νικητών συμπλήρωσαν οι Γιώργος Περουλάκης-Λευτέρης Σαρρής (Mitsubishi Lancer EVO VIII, C2-A8), οι οποίοι ήταν το ταχύτερο πλήρωμα του αγώνα έχοντας σημειώσει τον ταχύτερο χρόνο σε όλα τα περάσματα, όμως ένα πρόβλημα μηχανικής φύσης, τους κόστισε 30 δευτερόλεπτα ποινής για καθυστερημένη άφιξη στον ΣΕΧ 3 και μαζί, τη νίκη.

Όσον αφορά στην Κατηγορία F2, την τριάδα πίσω από τους νικητές Κτιστάκη-Κτιστάκη, διαμόρφωσαν οι Γιάννης Νικολιδάκης-Μάνος Πετούσης (Peugeot 106 S16, C5-A6) και Δημήτρης Φραντζεσκάκης-Φραγκίσκος Κλαριδόπουλος (Ford Fiesta, C3-A7). 

Το Περιφερειακό Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ Κρήτης 2016 ολοκληρώθηκε και πλέον τα βλέμματα όλων έχουν στραφεί στον Τελικό του Πανελλήνιου Κυπέλλου Ασφάλτου, που διοργανώνεται φέτος πρώτη φορά και θα είναι το Ράλλυ Λαμίας, στις 26-27 Νοεμβρίου.

 

Αποτελέσματα

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016 15:16