03242023Παρ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 11am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016 10:12

3ο Ράλλυ Σπριντ Βελβεντού "Βαγγέλης Παλαπανίδης": Αποτελέσματα

Η αυλαία για το Περιφερειακό Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ Βορείου Ελλάδος έπεσε στις 8-9 Οκτωβρίου στον Βελβεντό Κοζάνης, με τους Άκη Καλούδη-Σάκη Τοπούζη να φτάνουν στη νίκη.

Το 3ο Ράλλυ Σπριντ Βελβεντού "Βαγγέλης Παλαπανίδης", όπως μετονομάστηκε φέτος για να τιμηθεί η μνήμη του Κοζανίτη μηχανικού που δεν βρίσκεται πια κοντά μας, διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού, αποτελώντας τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Βορείου Ελλάδος. 

Οι διεργασίες του αγώνα ξεκίνησαν το Σάββατο 8 Οκτωβρίου με τον Τεχνικό και Διοικητικό Έλεγχο, καθώς και με την Πανηγυρική Εκκίνηση. Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, τη σκυτάλη πήρε η αγωνιστική δράση, με 22 πληρώματα να ρίχνονται στη μάχη με το χρονόμετρο, για δύο περάσματα από την Ειδική Διαδρομή "Μικρόβαλτο-Λιβαδερό" μήκους 16,1 χιλιομέτρων. 

Νικητές του αγώνα αναδείχθηκαν οι Άκης Καλούδης-Σάκης Τοπούζης (Mitsubishi Lancer EVO VIII, C2-A8), παρά το γεγονός ότι είχαν τετ-α-κε στο 1ο σκέλος, καθώς σημείωσαν έναν εξαιρετικό χρόνο στο 2ο σκέλος, παίρνοντας έτσι τη νίκη από τους Δημήτρη Μπατσαρά-Ιωάννα Γεωργάκα (Mitsubishi Lancer EVO VIII, C2-A8) που ήταν ταχύτεροι αρχικά. Στο βάθρο των νικητών σε επίπεδο γενικής κατάταξης ανέβηκαν και οι Νίκος Παυλίδης-Νίκος Πετρόπουλος (Citroen DS3 R3T Max, C3-R3T), οι οποίοι επικράτησαν στην F2. Μια θέση πιο πίσω, ολοκλήρωσαν οι Νίκος Βάτσος-Μαρία Κυρλαγκίτση (Renault Clio R3, C3-R3C) που βρέθηκαν και στη 2η θέση της F2. Την εξάδα συμπλήρωσαν οι Νίκος Σωτηριάδης-Αποστόλης Σπύρου (Subaru Impreza, C2-N4) και Σίμος Θεοφανίδης-Χρήστος Θεοφανίδης (Citroen Saxo VTS, C5-A6) οι οποίοι κατέλαβαν την τρίτη θέση της F2, κερδίζοντας ταυτόχρονα την Κατηγορία C5. Στην Κατηγορία C6, νικητές αναδείχθηκαν οι Γιώργος Σιώμος-Γρηγόρης Εμμανουήλ (Toyota Yaris). 

Το Περιφερειακό Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ Βορείου Ελλάδος ολοκληρώθηκε, οπότε η επόμενη συνάντηση για τους συμμετέχοντες που "προκρίνονται" θα είναι το Super Cup της ΟΜΑΕ που θα έχει ως επίκεντρο τη Λαμία στις 26-27 Νοεμβρίου.

 

Αποτελέσματα

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το διαθέσιμο υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 13:08