03302023Πεμ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 11am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 13:57

Ράλλυ Σπριντ Μάλια-Κράσι: Αποτελέσματα

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου συνεχίστηκε το Περιφερειακό Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ Κρήτης, με τους Γιώργο Αναπολιωτάκη-Θανάση Τσιούκα να κερδίζουν τον φετινό γύρο του θεσμού.

Το Ράλλυ Σπριντ Μάλια-Κράσι 2016 διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο "Α.Ο. Κρήτης" και είχε ως επίκεντρο τα Χανιά. Η Ειδική Διαδρομή είχε μήκος 9,5 χιλιομέτρων και τα 19 πληρώματα που συμμετείχαν στον αγώνα, έπρεπε να πραγματοποιήσουν 3 περάσματα. 

Νικητές αναδείχθηκαν οι Γιώργος Αναπολιωτάκης-Θανάσης Τσιούκας (Seat Ibiza Kit Car, C2-A7) οι οποίοι σημείωσαν τον ταχύτερο χρόνο και στα 3 περάσματα. Πάντως, το έργο τους δεν ήταν εύκολο, καθώς τόσο οι Γιώργος Περουλάκης-Λευτέρης Σαρρής (Mitsubishi Lancer EVO, C2-A8) όσο και οι Γιάννης Κακεπάκης-Σπύρος Μπαρδάκης (Mitsubishi Lancer EVO IX, C2-N4) που ακολούθησαν την κατάταξη ήταν ανταγωνιστικοί, με τη μεταξύ τους τελική διαφορά να είναι 4,64 δευτερόλεπτα.

Στην 4η θέση της γενικής κατάταξης τερμάτισαν οι Δημήτρης Φραντζεσκάκης-Φραγκίσκος Κλαριδόπουλος (Ford Fiesta, C3-A7), οι οποίοι κατέκτησαν ταυτόχρονα τη νίκη στην Κατηγορία F2, επικρατώντας προφανώς και στην Κατηγορία C3. Από κοντά ακολούθησαν οι Λευτέρης Γομπάκης-Στέφανος Γομπάκης (Honda Civic, C3-A7) που ουσιαστικά έχασαν τη νίκη στο πρώτο πέρασμα, καθώς στα δύο επόμενα ήταν ταχύτεροι των αντιπάλων τους, όμως η διαφορά που είχαν δημιουργήσει οι Φραντζεσκάκης-Κλαριδόπουλος ήταν τέτοια, που δεν ανατράπηκε. Την πρώτη εξάδα συμπλήρωσαν οι Γιώργος Ιωαννίδης-Γιώργος Γονάκης (Citroen AX, C5-Ε9) που κέρδισαν την Κατηγορία C5, ενώ στην Κατηγορία C6 επικράτησαν οι  Ανδρέας Μαραγκάκης-Κατερίνα Μαραυγάκη (Peugeot 106 S16, C6-N2) που ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους στην 8η θέση της γενικής κατάταξης.

Η Οργάνωση του αγώνα είχε τη συμπαράσταση της ANEK-Blue Star Ferries, της SYM Καντηφεδάκης και την Αρωγή της Αστυνομίας, ώστε εντέλει όλα να κυλήσουν ομαλά. 

Το Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ Κρήτης θα μεταφερθεί στη συνέχεια στο Νομό Ηρακλείου, όπου θα διεξαχθεί  το Eneos Rally Crete  στις 15-16 Οκτωβρίου. 

 

Αποτελέσματα

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το διαθέσιμο υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 14:57