02092023Πεμ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 11am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2016 11:47

4ο Athens Rally Sprint: Συμμετοχές

Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του αγώνα στην Ειδική Διαδρομή "Άγιος Μερκούριος" που συγκέντρωσε 60 συμμετοχές.

Το 4ο Athens Rally Sprint διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο "Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής" (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, στην φημισμένη ασφάλτινη Ειδική Διαδρομή "Άγιος Μερκούριος". Πρόκειται για τον 4ο γύρο του Περιφερειακού Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Κεντρικής Ελλάδος, καθώς επίσης και για τον 5ο γύρο του Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων.  

Η κατηγορία με τις περισσότερες συμμετοχές στον αγώνα είναι εκείνη των Ιστορικών Αυτοκινήτων, με 18 πληρώματα να έχουν δηλώσει συμμετοχή. Από εκεί και έπειτα, η Κατηγορία C6  που ειδικά στην άσφαλτο είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική συγκεντρώνει 14 συμμετοχές, ενώ η κατηγορία C5  προσέλκυσε 10 πληρώματα στο φετινό Athens Rally Sprint.  Επιπλέον, η Κατηγορία C3 από την οποία αναμένεται να προκύψουν τα πληρώματα που θα δώσουν τη μάχη για τη νίκη στην Κατηγορία F2 των δικίνητων αυτοκινήτων, θα διαθέτει 8 συμμετοχές στον αγώνα, τη στιγμή που η Κατηγορία C4 προσθέτει ακόμη 7 αυτοκίνητα στη λίστα συμμετεχόντων. Τέλος, στις Κατηγορίες C1 και C2 θα συμμετάσχουν συνολικά 3 πληρώματα, μεταξύ των οποίων αλλά και των κορυφαίων συνδυασμών της F2, αναμένεται να προκύψουν οι μάχες για την τελική επικράτηση σε επίπεδο Γενικής Κατάταξης.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμος Αχαρνών στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις το εγχείρημα της διοργάνωσης του Athens Rally Sprint, αφού άλλωστε το επίκεντρο του αγώνα βρίσκεται εντός των Διοικητικών Ορίων του Δήμου, καθώς οι χώροι Εκκίνησης, Τερματισμού και Απονομής θα βρίσκονται στην Πλατεία Θρακομακεδόνων, ενώ το Service Park θα φιλοξενηθεί στο Ολυμπιακό Χωριό.  Εκτός όμως από το Δήμο Αχαρνών, ιδιαίτερα σημαντική συνεισφορά στην όσο το δυνατόν καλύτερη διοργάνωση του αγώνα, έχει και η εταιρεία "Μακρής Α.Ε." που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα στηρίξει τον αγώνα ως Χορηγός. 

Οι αγωνιστικές δραστηριότητες θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, με τη διεξαγωγή του Τεχνικού και Διοικητικού Ελέγχου στον χώρο του Ι. ΚΤΕΟ Auteco (Λεωφόρος Αθηνών 107, ώρα 15:00-19:00), ενώ υπενθυμίζεται πως η Εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί το πρωί του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου στις 10:00 από την Πλατεία Θρακομακεδόνων, όπου το πρώτο αυτοκίνητο θα επιστρέψει για τον Τερματισμό, στις 13:36. Το 1ο αγωνιστικό αυτοκίνητο, θα εκκινήσει την Ειδική Διαδρομή στις 10:23, ενώ η διαδρομή θα κλείσει για τους θεατές 90 λεπτά νωρίτερα, δηλαδή στις 08:53. Ραντεβού στον αγαπημένο Άγιο Μερκούριο!

 

Συμμετοχές

Προσβάσεις θεατών

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το διαθέσιμο υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016 12:50