02092023Πεμ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 11am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2016 17:04

7ο Ράλλυ Σπριντ Αιγίου

Το Σωματείο "Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου" (Α.Λ.Μ.Α.) διοργανώνει για 7η συνεχόμενη χρονιά, μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ,  το Ράλλυ Σπριντ Αιγίου, που έχει προγραμματιστεί για το διήμερο 17-18 Σεπτεμβρίου στην γνωστή και αγαπημένη κατηφορική Ειδική Διαδρομή "Φτέρη". 

Το 7ο Ράλλυ Σπριντ Αιγίου αποτελεί τον 2ο αγώνα που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του Περιφερειακού Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Πελοποννήσου, με την Ειδική Διαδρομή "Φτέρη" των 17,1 χιλιομέτρων, που θα πραγματοποιηθεί δύο φορές, να αποτελεί πόλο έλξης για συμμετέχοντες και θεατές. Η επιλογή των Οργανωτών του αγώνα, να διοργανώσουν το 6ο Ράλλυ Σπριντ στην "Φτέρη", διαδρομή με κατηφορική κλίση που ξεκινά από το ομώνυμο χωριό και τερματίζει στον Σελινούντα, αντιμετωπίστηκε θετικά από τους συμμετέχοντες στον αγώνα και έτσι, οπότε η επανάληψη του εγχειρήματος αποτελεί τη λογική συνέχεια. 

Το συνολικό μήκος του 7ου Ράλλυ Σπριντ Αιγίου θα είναι 76 χιλιόμετρα, εκ των οποίων τα 34,2 ανήκουν στην Ειδική Διαδρομή που θα διεξαχθεί δύο φορές. Για ακόμη μια χρονιά, επίκεντρο του αγώνα θα είναι το Αίγιο, καθώς ο Τεχνικός και Διοικητικός Έλεγχος θα διεξαχθεί στο "Ι ΚΤΕΟ Αιγίου Autovision" που βρίσκεται στα Ρυάκια Αιγίου το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, ενώ λίγο αργότερα θα λάβει χώρα στην Πλατεία Ψηλών Αλωνίων, η Πανηγυρική Εκκίνηση. Το αγωνιστικό κομμάτι θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου στις 10:00, με την αυλαία να πέφτει στις 13:16 με τον Τερματισμό στην Πλατεία Ψηλών Αλωνίων του Αιγίου. 

Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής στον αγώνα έχει ανοίξει, ενώ όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχής τους, μέχρι την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στις 20:00.

 

Δήλωση συμμετοχής

Ωράριο

Χάρτης

Αφίσα 

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το διαθέσιμο υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016 18:38