09272022Τρι
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 14:24

37ο Ολυμπιακό Ράλλυ: Συμμετοχές

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ 2016 ξεκινά με το 37ο Ολυμπιακό Ράλλυ στην περιοχή του Πύργου Ηλείας και 40 πληρώματα θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στις γνωστές και ιδιαίτερα αγαπητές χωμάτινες ειδικές διαδρομές της περιοχής.

Έχει γίνει πια παράδοση, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ να ξεκινά από τον Πύργο Ηλείας και της πάντοτε φιλόξενες για τα ράλλυ χωμάτινες ειδικές διαδρομές που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από την πόλη. Έτσι και φέτος, το Αθλητικό Σωματείο "Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου" (Α.Ο.Λ.Α.Π.), η οποία θα έχει στο πλευρό της την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αφού ο αγώνας συνδιοργανώνεται με την Π.Δ.Ε. Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας και τελεί υπό την αιγίδα των Δήμων Πύργου και Ολυμπίας, διοργανώνει τον πρώτο γύρο του θεσμού, στις 2-3 Απριλίου 2016.

Ο φετινός αγώνας περιλαμβάνει 2 ειδικές οι οποίες θα διεξαχθούν από 3 φορές και έχουν μήκος 85,5 αγωνιστικών χιλιομέτρων, σε έναν αγώνα συνολικού μήκους 182 χιλιομέτρων. Το βράδυ του Σαββάτου 2 Απριλίου, θα διεξαχθεί στην Κεντρική Πλατεία του Πύργου η  Πανηγυρική Εκκίνηση, ενώ μετά την ολοκλήρωση των Ειδικών Διαδρομών της Κυριακής 3 Απριλίου, ο τερματισμός του αγώνα θα γίνει στην Αρχαία Ολυμπία. Σημειώνεται, πως πέραν των γνωστών κυπέλλων, στο 37ο Ολυμπιακό Ράλλυ έχουν αθλοθετηθεί, με την άδεια της ΕΠΑ, επιπρόσθετα κύπελλα για τις κλάσεις Ε/9, Ε/10 και Ε/11.

Η έναρξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ αναμένεται όπως πάντα με μεγάλο ενδιαφέρον από τους εμπλεκόμενους και τους φίλους των αγώνων, με τη σεζόν να προμηνύεται πολύ ενδιαφέρουσα, λόγω του πλήθους των συμμετεχόντων και του συναγωνισμού, που θα είναι ιδιαίτερα έντονος τόσο σε επίπεδο Γενικής, όσο και σε επίπεδο επιμέρους κλάσεων. 

Συμμετοχές

Last modified on Δευτέρα, 04 Απριλίου 2016 09:20