09272022Τρι
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2016 11:25

26ο Αττικό Ράλλυ Σπριντ

Ο νεοσύστατος θεσμός των Περιφερειακών Κυπέλλων Ράλλυ, που προκηρύχθηκε για το 2016 από την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, ξεκινά με το 26ο Αττικό Ράλλυ Σπριντ, που διοργανώνεται από το Σωματείο "Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου (Α.Λ.Α.)", το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016.

Ο αγώνας αποτελεί τον εναρκτήριο γύρο του Κυπέλλου Κεντρικής Ελλάδος και θα διεξαχθεί στα διοικητικά όρια του Δήμου Μαραθώνα. Η ειδική διαδρομή βρίσκεται στην περιοχή του Γραμματικού, με το μεγαλύτερο τμήμα της να περιλαμβάνεται για πρώτη φορά σε αγώνα ράλλυ, ενώ ένα μικρό τμήμα της είχε περιληφθεί σε παλαιότερο αγώνα της ΑΛΑ. Έχει μήκος περίπου 12 χιλιομέτρων, θα πραγματοποιηθεί 3 φορές και η εκκίνηση βρίσκεται περίπου 5,5 χιλιόμετρα μετά την Πλατεία Γραμματικού, στη Λεωφόρο που ενώνει το Γραμματικό με το Σέσι. Τέλος, χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα τεχνική, με άσφαλτο καλής ποιότητας και έχει αρκετές προσβάσεις για τους θεατές που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τα αγωνιστικά περάσματα.

 

Μεταξύ άλλων, η Α.Λ.Α. αθλοθετεί για τον αγώνα, πέραν των προβλεπόμενων από την ΟΜΑΕ, κύπελλα για:

1. Το πλήρωμα που θα επιτύχει τον ταχύτερο χρόνο στην Ε.Δ.

2. Τα πληρώματα Μελών Α.Λ.Α.

3. Τα πληρώματα με την ιδιότητα του «Νέου Οδηγού»

4. Τα πληρώματα Ιστορικών αυτοκινήτων

 

Επιπλέον, η Α.Λ.Α. ενημερώνει για τα εξής θέματα:

Δωρεάν διαμονή πληρωμάτων εκτός Αθηνών

Η ΑΛΑ, λαμβάνοντας υπόψιν την σημερινή οικονομική συγκυρία και στην προσπάθεια της να υποστηρίξει οικονομικά τις συμμετοχές αγωνιζόμενων εκτός Αθήνας, παρέχει για τις ημέρες του αγώνα στα πληρώματα αυτά δωρεάν διαμονή με πρωϊνό σε ξενοδοχείο της περιοχής του Μαραθώνα.Τα πληρώματα εκτός Αθήνας που θα ήθελαν να διανυκτερεύσουν δωρεάν ή θα ήθελαν επιπλέον ημέρες διαμονής ή περισσότερα δωμάτια (με σχετική έκπτωση), πρέπει να το δηλώσουν εγγράφως το αργότερο μέχρι την Λήξη των Εγγραφών Συμμετοχής την Παρασκευή 19.2.2016 ώρα 21:00 στη Γραμματεία του Αγώνα (Βολανάκη 3, Αμπελόκηποι).

 

Φύλαξη αγωνιστικών αυτοκινήτων το βράδυ της Παρασκευής 26.2.2016

Η Οργανωτική Επιτροπή, διερευνά το ενδεχόμενο να λειτουργήσει ελεγχόμενος χώρος φύλαξης για την διανυκτέρευση των αγωνιστικών αυτοκινήτων μετά την Πανηγυρική Εκκίνηση της Παρασκευής 26.2.2016. Η πραγματοποίηση αυτής της παροχής θα οριστικοποιηθεί εφόσον υπάρχει ικανός αριθμός αυτοκινήτων. Τα πληρώματα που επιθυμούν να παραμείνουν τα αυτοκίνητά τους στο χώρο αυτό, πρέπει να το δηλώσουν εγγράφως το αργότερο μέχρι την Λήξη των Εγγραφών Συμμετοχής την Παρασκευή 19.2.2016 ώρα 21:00 στη Γραμματεία του Αγώνα (Βολανάκη 3, Αμπελόκηποι).

 

Ολοκλήρωση εργασιών επισκευής και αποκατάστασης οδοστρώματος

Με την άμεση φροντίδα της Κ.Ε.Δ.ΜΑ. του Δήμου Μαραθώνα, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης των τμημάτων της Ειδικής Διαδρομής όπου υπήρχαν κάποιες λακκούβες ή το οδόστρωμα δεν ήταν όπως απαιτείται για την ομαλή διεξαγωγή της.

 

Δήλωση συμμετοχής

Δήλωση εθελοντή

Συμπληρωματικός κανονισμός

Χάρτης διαδρομής

Αφίσα

 

Last modified on Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016 17:43