09302022Παρ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015 15:27

2ο Ράλλυ Σπριντ Βελβεντού: Αποτελέσματα

Ο 5ος γύρος του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος πραγματοποιήθηκε το διήμερο 17-18 Οκτωβρίου με επίκεντρο τον Βελβεντό Κοζάνης και ολοκληρώθηκε με τελικούς νικητές τους Γιάννη Βαλαβάνη-Σωτήρη Καπάρα με Honda Civic Type-R.

Το 2ο Ράλλυ Σπριντ Βελβεντού, διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού (ΣΜΑΒ), στην τεχνική και γρήγορη Ειδική Διαδρομή Μικροβάλτου-Λιβαδερού που είχε 16 χιλιομέτρων και πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά. 

Οι δραστηριότητες του αγώνα ξεκίνησαν το απόγευμα του Σαββάτου 17 Οκτωβρίου, με τον Τεχνικό Έλεγχο και την Πανηγυρική Εκκίνηση, που πραγματοποιήθηκαν αμφότερα στην Πλατεία Βελβεντού.  Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου διεξήχθη το αμιγώς αγωνιστικό μέρος του διημέρου, στο οποίο ξεκίνησαν 19 αυτοκίνητα.  Ταχύτεροι όλων, αποδείχθηκαν οι Γιάννης Βαλαβάνης-Σωτήρης Καπάρας (Honda Civic Type-R) που σημείωσαν τον ταχύτερο χρόνο και στα δύο περάσματα από την ειδική διαδρομή. Τους νικητές, ακολούθησαν οι Βασίλης Καραβασίλης-Κωνσταντίνος Καρλιώτης (Honda Civic Type-R), ενώ στο βάθρο τους συνόδευσαν οι Δημήτρης Κουμποτής-Σάββας Μαυροματίδης (Peugeot 106 Rallye), οι οποίοι με αυτό το αποτέλεσμα σκαρφάλωσαν στην κορυφή της βαθμολογίας του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος. Μια θέση πιο πίσω, τερμάτισαν οι Γιώργος Γεροδήμος-Δημήτρης Μίχος (Honda Civic Type-R), ενώ τους ακολούθησαν οι Δημήτρης Κακαράντζας-Χρήστος Αναστασίου (BMW E36 M3) που επικράτησαν στην κατηγορία Ε. Την πρώτη εξάδα της γενικής κατάταξης, συμπλήρωσαν οι Σίμος και Χρήστος Θεοφανίδης (Citroen Saxo VTs).

Το 2ο Ράλλυ Σπριντ Βελβεντού χαρακτηρίστηκε από έντονο συναγωνισμό, τη στιγμή που η στέψη του Κυπελλούχου για το 2015 πήρε παράταση και θα συμβεί τελικά, στον τελευταίο γύρο της σεζόν, που είναι το Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού και θα διεξαχθεί στις 31 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου 2015.

Αποτελέσματα

Last modified on Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 13:45