06072023Τετ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2015 20:26

1ο Ράλλυ Σπριντ Κρεμαστής: Αποτελέσματα

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κρεμαστής, που διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Νομού Ηλείας "Art Of Speed" και ολοκληρώθηκε με νικητές τους Αργύρη Τσούλο-Δημήτρη Κοκκινάκη με Mitsubishi Lancer EVO VIII.

Ο αγώνας αποτελούσε τον 2ο γύρο του Επάθλου Πελοποννήσου και πραγματοποιήθηκε σε πολύ κοντινή απόσταση από την πρωτεύουσα του Νομού Ηλείας, τον Πύργο. Οι αγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην ασφάλτινη Ειδική Διαδρομή "Κρεμαστή", που είχε μήκος 8 χιλιομέτρων και πραγματοποιήθηκε 3 φορές. Η  αφετηρία της διαδρομής βρισκόταν στο Δ.Δ. Λαμπέτι, σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από την πόλη του Πύργου, τη στιγμή που ο τερματισμός βρισκόταν στο Δ.Δ. Λάνθι, με αποτέλεσμα η διαδρομή να "κυκλώνει" σε μόλις 12 χιλιόμετρα, στοιχεία που την κατέστησαν ιδιαίτερα εύκολη σε επίπεδο πρόσβασης, για αγωνιζόμενους και θεατές.

Ταχύτεροι ανάμεσα στα 20 πληρώματα που εκκίνησαν το σπριντ, ήταν οι Αργύρης Τσούλος-Δημήτρης Κοκκινάκης (Mitsubishi Lancer EVO VIII) που πέτυχαν τον ταχύτερο χρόνο και στα τρία περάσματα της Ειδικής Διαδρομής. Στη δεύτερη θέση της κατάταξης βρέθηκαν οι Γιάννης Τασιόπουλος-Έλενα Βλαχαντώνη (Citroen Saxo) που ήταν μάλιστα οι ταχύτεροι δικίνητοι του αγώνα. Την πρώτη τριάδα, συμπλήρωσαν οι Νίκος Κούλης-Γιάννης Σουλάνης (Peugeot 106 S16), με τον οδηγό να εμφανίζεται έπειτα από καιρό σε αγώνα. 

Μια θέση πιο πίσω, τερμάτισαν οι Παντελής Τζικόπουλος-Παναγιώτης Πανταζόπουλος (Ford Escort) που ήταν ο ταχύτερος συνδυασμός με αυτοκίνητο κατηγορίας Ε, ενώ την πρώτη εξάδα της κατάταξης συμπλήρωσαν οι Πάρης Τασιόπουλος-Παναγιώτα Δελαγραμμάτικα (Peugeot 106) που ήταν το ταχύτερο πλήρωμα της Ν/2 και Αντώνης Δημόπουλος-Γιώργος Κορμπάς (Toyota Corolla AE92).

Επόμενος και τελευταίος αγώνας για το Έπαθλο Πελοποννήσου, θα είναι το Ράλλυ Σπριντ Αιγίου, που έχει προγραμματιστεί για το διήμερο 14-15 Νοεμβρίου 2015.

Αποτελέσματα

 

Last modified on Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 16:18