02082023Τετ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 11am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2015 19:42

48ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Το Ράλλυ Δ.Ε.Θ ξεκίνησε! Ξεκίνησε και τρέχει για να ενημερώσει τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Α.Ο.Θ με τη συνεργασία της HELEXPO – Δ.Ε.Θ, που φέτος γιορτάζει τα «80 Χρόνια Δ.Ε.Θ», διοργανώνει το 48ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Ο φετινός αγώνας θα διεξαχθεί το διήμερο 12-13 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ και του Κυπέλλου Ράλλυ Βορείου Ελλάδος. Κέντρο του αγώνα θα είναι η Νότια Πύλη της Δ.Ε.Θ, όπου θα γίνει ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων το Σάββατο 12/9/2015 και η πανηγυρική εκκίνηση την ίδια μέρα το βράδυ με παρουσία πολλών θεατών και επισήμων προσκεκλημένων.

Την Κυριακή 13/9/2015 ο αγώνας θα περάσει από παλιές γνώριμες ασφάλτινες ειδικές διαδρομές στην όμορφη ορεινή Χαλκιδική και θα έχει και μία νότα ανανέωσης. Αγωνιστικά αναμένονται οι κορυφαίες ελληνικές συμμετοχές και πολλοί διεκδικητές των τίτλων του βαθμολογικού πίνακα. Χαρακτηριστικό του φετινού αγώνα είναι το ότι ο Α.Ο.Θ με τη σύμφωνη γνώμη της ομοσπονδίας (Ο.Μ.Α.Ε.), παρά την κρίση που περνάει η χώρα αποφάσισε να συμπτύξει τον αγώνα, χωρίς όμως αυτός να χάσει κάτι από την αγωνιστική του δυσκολία μια και πρόκειται για έναν αγώνα πανελληνίου πρωταθλήματος. Με έξι ειδικές διαδρομές εύκολα προσβάσιμες στο κοινό, κοντά στη Θεσσαλονίκη, να αποτελούν  τα αγωνιστικά χιλιόμετρα του αγώνα τα οποία ανέρχονται σε περίπου ενενήντα (90) και έτσι ο αγώνας αναμένεται να έχει υψηλό ανταγωνισμό και όμορφο θέαμα και πολλούς θεατές. Το απόγευμα της  ιδίας ημέρας θα γίνει ο τερματισμός του αγώνα στη Νότια Πύλη της Δ.Ε.Θ, όπου και η απονομή των επάθλων στους νικητές.  Ραντεβού λοιπόν όλοι στο συναρπαστικό διήμερο της πόλης μας.

Όσον αφορά στις δηλώσεις συμμετοχής, γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, μόνο μαζί με το παράβολο συμμετοχής, που πρέπει να φτάσει στην Γραμματεία μέχρι και την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 22:00. Για να είναι έγκυρη η δήλωση συμμετοχής, θα πρέπει το παράβολο να κατατεθεί εμπρόθεσμα στην Γραμματεία του 48ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ. η οποία λειτουργεί καθημερινά στα γραφεία του Α.Ο.Θ. από τις 10.00 π.μ. – 15.00 μ.μ. και από τις 6 μ.μ. ως τις 10 μ.μ. στην οδό Μακρυράχης 24, Βυζάντιο, Θεσσαλονίκη (Τ. 2310 423220, F. 2310423221 www.aoth.gr).

Επίσης λόγω των περιορισμών κίνησης κεφαλαίων και μετά από συνεννόηση με την Ο.Μ.Α.Ε. η πληρωμή μπορεί να γίνει και με ταχυδρομική επιταγή στα παρακάτω στοιχεία: Αραμπατζής Χρήστος του Βασιλείου, ταχυδρομικό κατάστημα δήμος Θερμαϊκού.

Ακόμη, η Οργανωτική Επιτροπή ενημερώνει τα πληρώματα που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο 48ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. πως θα διατεθεί αυτοκινητάμαξα για την μεταφορά των αγωνιστικών στην Θεσσαλονίκη. Για πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Α.Ο.Θ. στο Τ. 2310423220.

Κλείνοντας, ο Α.Ο.Θ. προχώρησε σε μια πολύ σημαντική ενέργεια προβολής ενόψει του 48ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ., καθώς σε συνεργασία με την Helexpo-Δ.Ε.Θ. και υπό την αιγίδα του Hellenic Motor Museum (Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου) θα δημιουργηθεί έκθεση ιστορικών αγωνιστικών αυτοκινήτων, η οποία θα λειτουργεί στο περίπτερο 14 καθ’ όλη την διάρκεια της Δ.Ε.Θ. 

Κανονισμός

Ωράριο

Χάρτης

Δήλωση συμμετοχής

Last modified on Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 16:11