04192024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Σάββατο, 02 Οκτωβρίου 2021 14:19

«MyKTEO» 9ο Φθινοπωρινό Ράλλυ 2021: Σε ακροπολικές ειδικές! (23-24/10)

Σε όμορφες ακροπολικές ειδικές διαδρομές της Φωκίδας θα διεξαχθεί το myKTEO 9ο Φθινοπωρινό Ράλλυ! Μπορεί πέρυσι ο αγώνας να αναβλήθηκε την τελευταία στιγμή εξαιτίας της πανδημίας covid-19, φέτος όμως η τέταρτη στροφή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος θα πραγματοποιηθεί κανονικά το διήμερο 23 και 24 Οκτωβρίου.

Την οργάνωση του αγώνα έχει αναλάβει το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ), ενώ ονομαστικός χορηγός είναι το myKTEO. Στο πλευρό των οργανωτών θα βρίσκονται η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμος Δελφών. Χορηγοί του αγώνα είναι επίσης η Seajets, η Peugeot Γκάλλο η Shell V-Power, όπως και οι 4Τροχοί. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα της ΓΓΑ, τα οποία είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της ΟΜΑΕ.

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου από τις 16.00 έως τις 18.00 θα πραγματοποιηθεί ο Διοικητικός και Τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων στις εγκαταστάσεις του myKTEO που βρίσκονται στο Βιοτεχνικό Πάρκο Άμφισσας, λίγο έξω από την Ιτέα. Δυστυχώς φέτος δε θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη τα τελευταία χρόνια, πανηγυρική εκκίνηση, καθώς θα εφαρμοστούν τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα της ΓΓΑ.

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε αγαπημένες, ακροπολικές ειδικές διαδρομές! Τα πληρώματα καλούνται να διέλθουν δύο φορές από τις Ειδικές Διαδρομές «Αγία Ευθυμία» και «Καρούτες» και μία φορά από την «Άμφισσα», μια διαδρομή που αποτελεί την Power Stage του αγώνα και η οποία δίνει έξτρα βαθμούς στα πέντε ταχύτερα πληρώματα! Μετά από 76 αγωνιστικά χιλιόμετρα και 298 συνολικά, τα πληρώματα θα τερματίσουν στην Κεντρική Προβλήτα της Ιτέας στις 15.54. Οι απονομές των επάθλων θα γίνουν στις 18.00 στον ίδιο χώρο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον αγώνα από τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, έως την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου στις 23.59. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται αποκλειστικά μέσω του ΣΔΔΑ της ΟΜΑΕ.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 8087267, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.agonistiko.gr 
Facebook page: https://www.facebook.com/asma.agonistiko/ 

[Γραφείο Τύπου - Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.)]