03282024Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 17:34

MyKteo 8ο Φθινοπωρινό Ράλλυ 2020: Πέφτει η αυλαία στην Ιτέα στις 8 Νοεμβρίου!

Για τρίτη συνεχή χρονιά, το MyKteo 8ο Φθινοπωρινό Ράλλυ, ο αγώνας που θα ρίξει την αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος, θα πραγματοποιηθεί με κέντρο την πόλη της Ιτέας! Στις 7 και 8 Νοεμβρίου θα διαδραματιστεί η τελευταία πράξη του θεσμού, ενός θεσμού που από τον περσινό αγώνα της Ιτέας έχει αναβαθμιστεί κατακόρυφα!

Μην ξεχνάμε πως το MyKteo Φθινοπωρινό Ράλλυ του 2019 είχε συγκεντρώσει 55 συμμετοχές και 5 κορυφαίας τεχνολογίας αυτοκίνητα προδιαγραφών R5! Την οργάνωση του αγώνα έχει αναλάβει το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ), ενώ ονομαστικός χορηγός είναι το MyKteo. Στο πλευρό των οργανωτών θα βρίσκονται η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμος Δελφών. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα της ΓΓΑ.

Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου από τις 16.00 έως τις 18.00 θα πραγματοποιηθεί ο Διοικητικός και Τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων στις εγκαταστάσεις του MyKteo που βρίσκεται στο Βιοτεχνικό Πάρκο Άμφισσας, λίγο έξω από την Ιτέα. Δυστυχώς φέτος δε θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη τα τελευταία χρόνια, πανηγυρική εκκίνηση, καθώς θα εφαρμοστεί το Ειδικό Πρωτόκολλο Υγιεινής και Ασφάλειας Αγώνων Ράλλυ.

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, τα πληρώματα θα διέλθουν από πέντε αγαπημένες, ακροπολικές ειδικές διαδρομές! Το μενού περιλαμβάνει δύο περάσματα από τις Ειδικές Διαδρομές «Αγία Ευθυμία» και «Καρούτες» και ένα πέρασμα από την «Άμφισσα», μια διαδρομή η οποία αποτελεί την Power Stage του αγώνα και η οποία δίνει έξτρα βαθμούς στα πέντε ταχύτερα πληρώματα! Μετά από 76 αγωνιστικά χιλιόμετρα και 298 συνολικά, τα πληρώματα θα τερματίσουν στην Κεντρική Προβλήτα της Ιτέας στις 15.54.

Οι δηλώσεις συμμετοχής που γίνονται αποκλειστικά μέσω του ΣΔΔΑ της ΟΜΑΕ, έχουν ανοίξει και θα παραμείνουν ανοιχτές έως την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου στις 23.59. Το ενδιαφέρον είναι ήδη αυξημένο! Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 8087267, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.agonistiko.gr.

Facebook page: https://www.facebook.com/asma.agonistiko/

[Δελτίο Τύπου Α.Σ.Μ.Α.]

ΩΡΑΡΙΟ Αγώνα