03282024Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020 15:21

53o Ράλλυ Δ.Ε.Θ., Shakedown: "Ζέσταμα" για τα πληρώματα ενόψει του αγώνα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το shakedown του 53ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ. στην απαιτητική διαδρομή της Γαλάτιστας. Η γενική δοκιμή πριν τον αγώνα διεξήχθη δυστυχώς χωρίς θεατές, αλλά με ζωντανή μετάδοση από το www.aoth-livetiming.gr την εφαρμογή του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, το οποίο φρόντισε και για τη μετάδοση των αποτελεσμάτων. Livestreaming θα υπάρχει και στον αγώνα από το www.aoth-livetiming.gr οπότε οι θεατές που λόγω covid-19 δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στο βουνό να πάρουν μια ιδέα από τον αγώνα.

Πολλά ντεμπούτα είχαμε το μεσημέρι στη Γαλάτιστα με νέους οδηγούς, νέους συνοδηγούς και νέα αυτοκίνητα να κλέβουν την παράσταση και τα περισσότερα από τα 12 πληρώματα που συμμετείχαν να πραγματοποιούν αρκετά περάσματα. Τον ταχύτερο χρόνο σημείωσαν οι Πασχάλης Χατζημάρκος- Γιάννης Σαρητσόγλου με Mitsubishi Lancer Evo X με τον οδηγό να παίρνει μια πρώτη γεύση του πως είναι να ακούς σημειώσεις από συνοδηγό.

Εμφανώς σε φάση προσαρμογής στο νέο τους αυτοκίνητο οι Γιάννης Μπίστας- Χρήστος Μπακλώρης (Peugeot 208 T16) βελτίωναν τον χρόνο τους πέρασμα με πέρασμα, με τους Άκη Καλούδη – Σάκη Τοπούζη (Mitsubishi Lancer Evo VIII) να ακολουθούν σε χρόνο, αλλά να αντιμετωπίζουν ένα μηχανικό πρόβλημα στην τελευταία τους προσπάθεια το οποίο ελπίζουμε να επισκευαστεί για τον αγώνα.

Τα τρία ταχύτερα πληρώματα στην δικίνητη κατηγορία ήταν οι Γιάννης Πλάγος- Άλκης Ρέντης (Honda Civic Type R), Σίμος και Κυριάκος Θεοφανίδης (Peugeot 207 R3T) και Βασίλης Καραβασίλης- Κώστας Καρλιώτης (Honda Civic Type R).

Από δύο περάσματα πραγματοποίησαν οι Θεόφιλος και Σωτήρης Κατσιώνης (Citroen Saxo VTS) και Γιάννης Γαλάνης- Χρήστος Θεοφανίδης (Renault Clio Sport), ενώ μόλις μία φορά έτρεξαν τη διαδρομή οι Νίκος Βάτσος- Μαρία Κυρλαγίτση (Renault Clio R3).

Οι Βασίλης Τάσος- Παναγιώτης Φιδανάς (Mitsubishi Lancer Evo IX), Χαράλαμπος Ευθυμιάδης- Σωτήρης Λάμπογλου (Peugeot 106 S16) και Δημήτρης Παρταλιός- Μίλτος Αγγλόπουλος (Citroen C2) ακολούθησαν σε χρόνους βελτιώνοντας τις επιδόσεις τους σε κάθε τους προσπάθεια.

Ο αγώνας ξεκινάει την Κυριακή το πρωί στις 09:00 από το Γυμνάσιο της Γαλάτιστας που φιλοξενεί τον αγώνα. Ευχόμαστε σε όλα τα πληρώματα καλή επιτυχία και καλό τερματισμό!

Last modified on Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 12:28