03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Σάββατο, 18 Ιουλίου 2020 18:09

Ράλλυ Start Line: Τεχνικός και Διoικητικός Έλεγχος

Λίγες ώρες απομένουν για την έναρξη του START LINE ΡΑΛΛΥ, που θα σημάνει ταυτόχρονα την έναρξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος και Πανελληνίου Πρωταθλήματος Χώματος Ιστορικών. Το πρόγραμμα του αγώνα που διοργανώνεται από τo Αθλητικό Σωματείο "Start Line", περιελάμβανε το πρωί του Σαββάτου 18 Ιουλίου, τον Τεχνικό και Διοικητικό Έλεγχο.

Η διαδικασία έλαβε χώρα στο Αλεξάνδρειο συνεδριακό κέντρο Λουτρακίου. Από τον Τεχνικό Έλεγχο πέρασαν συνολικά 30 από τα 32 αυτοκίνητα, με τους Σπανό Διονύσιο- Γκότοβο Σωτήρη Subaru Impreza WRX STI Spec-C και Κωτσόπουλο Αντώνη – Παλαπανίδου Σοφία Citroen Saxo VTS να μην εκκινούν.

Το αγωνιστικό μέρος του START LINE ΡΑΛΛΥ διεξάγεται αργότερα το Σάββατο 18 Ιουλίου και περιλαμβάνει τις Ειδικές Διαδρομές "Λουτράκι" , ”Πίσια”. Επίκεντρο του αγώνα είναι το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, όπου θα στεγαστούν το Αρχηγείο, ο Χώρος Επισκευών, η Ανασυγκρότηση και η Απονομή. Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στις 15:15, με την 1η ειδιιή διαδρομή να εκκινεί στις 15:59.