03192024Τρι
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019 00:12

Ράλλυ Sprint Βοιωτίας 2019: Ο τεχνικός έλεγχος πριν τα Σκούρτα

Το τριήμερο του μεγάλου φετινού φινάλε του Κυπέλλου Ράλλυ Χώματος ξεκίνησε με τον Τεχνικό και Διοικητικό Έλεγχο του Rally Sprint Βοιωτίας, του νέου χωμάτινου αγώνα του Σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α., στον εξαιρετικό χώρο του Δημόσιου ΚΤΕΟ Χολαργού και με τη φιλοξενία της Περιφέρειας Αττικής.

Η πρώτη «πράξη» του αγώνα ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο και σε εξαιρετικό κλίμα στο χώρο του πρώτου ΚΤΕΟ της Ελλάδας. Θα ακολουθήσει η δεύτερη «πράξη», στα Σκούρτα, κέντρο του αγώνα - με την αρωγή εκεί της Τοπικής Κοινότητας Σκούρτων και της Δημοτικής Ενότητας Δερβενοχωρίων, όπως και του Δήμου Τανάγρας.

Τον Τεχνικό Έλεγχο του Rally Sprint Βοιωτίας τίμησε και ο Γιώργος Δημόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Αττικής, ο οποίος τονισε: «Η Περιφέρεια Αττικής και ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης είναι υπέρ της διοργάνωσης αγώνων όπως τα Ράλλυ. Είναι πολύ σημαντικό ότι κάποιοι συμπολίτες μας δραστηριοποιούνται στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και γι’ αυτό ακριβώς η Περιφέρεια έχει διττό ρόλο.

»Ο πρώτος είναι μέσω της εγκατάστασης του ΚΤΕΟ Χολαργού, του πρώτου ΚΤΕΟ της Ελλάδας που διατηρεί πολύ υψηλές προδιαγραφές, να διασφαλίσουμε το ευ αγωνίζεσθαι. Ο δεύτερος είναι ότι, εφ’ όσον οι οδηγοί των Ράλλυ είναι τα πρότυπα των νέων οδηγών και συμμετέχουν στον Τεχνικό Έλεγχο, πρέπει να περάσει το μήνυμα ότι πρώτη από όλα έρχεται η οδική ασφάλεια, και αυτό είναι το βασικό ζητούμενο».

Ο κ. Δημόπουλος κατέληξε: «Η Περιφέρεια είναι πρόθυμη, σε συνεργασία με τους διοργανωτές, μέσα στα γεωγραφικά όριά της, να αυξήσει και να διαφημίσει κοινωνικές δράσεις και να κάνει το μηχανοκίνητο αθλητισμό μία από τις βασικές δραστηριότητές της».

Μετά από τον σημερινό Τεχνικό Έλεγχο, τώρα το Rally Sprint Βοιωτίας μεταφέρεται στα Σκούρτα, όπου την Κυριακή 1/12 οι αγωνιζόμενοι θα κάνουν τρία περάσματα από την ομώνυμη Ειδική Διαδρομή (μήκους 13,84 χιλιομέτρων) πριν τον τερματισμό στην κεντρική πλατεία της πόλης, στις 13:54 το μεσημέρι.