10242021Κυρ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2019 18:17

Ευβοιωτικό Ράλλυ 2019: Όλα έτοιμα για μια γιορτή των Ράλλυ!

Λίγες στιγμές πριν την πανηγυρική τελετή εκκίνησης στο κέντρο της Θήβας και τη φαντασμαγορική Υπερειδική Διαδρομή στους δρόμους της πόλης, τα 30 πληρώματα πέρασαν -μηδενός εξαιρουμένου- από τον Διοικητικό και αρχικό Τεχνικό Έλεγχο του 5ου φετινού γύρου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου.

Ο Τεχνικός Έλεγχος ολοκληρώθηκε στο χώρο του Service Park, που στεγάζεται στο κτήριο της Περιφέρειας στην πόλη της Βοιωτίας. Τα 30 πληρώματα του αγώνα ετοιμάζονται τώρα να κατευθυνθούν προς το κέντρο της Θήβας, όπου θα πάρουν εκκίνηση - πριν μπουν, κατευθείαν, στην Υπερειδική Διαδρομή που θα εκκινήσει από τον υπέροχο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Θήβας.

Το πρώτο αυτοκίνητο θα περάσει τη ράμπα της αφετηρίας του αγώνα στις 20:00 και θα εκκινήσει την Υπερειδική στις 20:13. Αφού καλύψει τα 4,70 αγωνιστικά χιλιόμετρα της Υπερειδικής, η είσοδός του στο Service Park θα γίνει στις 20:38.

Η Κυριακή 6/10 περιλαμβάνει το βασικό κορμό του αγώνα, με τρεις επαναλήψεις των Ειδικών Διαδρομών «Πλατανάκι» (11,21 χλμ.) και «Λουκίσια» (9,14 χλμ.). Στο πρωινό loop το πρώτο αυτοκίνητο θα εκκινήσει τις Ειδικές στις 10:33 και 11:01 αντίστοιχα, στο μεσημεριανό loop στις 12:49 και 13:17 και στο απογευματινό loop στις 15:05 και 15:33.

Ο αγώνας θα κλείσει με τη δεύτερη διεξαγωγή της Υπερειδικής της Θήβας, στις 16:11 το απόγευμα, και με τον τερματισμό στις 16:36, στο προαύλιο του Αρχαιολογικού Μουσείου - όπου θα γίνει και η Απονομή των επάθλων.

Θυμίζουμε ότι το Ευβοιωτικό Ράλλυ 2019 διεξάγεται με την πολύτιμη βοήθεια του κεντρικού χορηγού «Texaco Tsellos» στη Θήβα, καθώς και της εταιρείας ανταλλακτικών, λιπαντικών, αξεσουάρ, ειδών φανοποιίας και εργαλείων «AUTOPAP» και του Ξενοδοχείου «Διονύσειο».

Η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής ευχαριστεί, επίσης, θερμά το Δήμο Θηβαίων και την Κοινότητα Θήβας, το Δήμο Χαλκιδέων και την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και Εύβοιας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Βοιωτίας και το Αρχαιολογικό Μουσείο Θήβας, το Δημοτικό Οργανισμό Θήβας και το Δημοτικό Οργανισμό Άθλησης, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας, και βεβαίως την Αστυνομική Διεύθυνση της Θήβας και της Χαλκίδας.

Το Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. εύχεται σε όλους τους αγωνιζόμενους καλό δρόμο, και στους θεατές καλή διασκέδαση. Σας περιμένουμε για μια γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού!