03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 19:28

Εαρινό Ράλλυ 2019: Στηρίζοντας το motorsport

Λίγες μέρες πριν το Εαρινό Ράλλυ 2019, που θα διεξαχθεί στις 4-5 Μαΐου στις διαδρομές των φιλόξενων Δήμων Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδόρων, όλα δείχνουν ότι ο 2ος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος και 3ος γύρος του Π.Π. Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων αναμένεται συναρπαστικός.

Η οργανωτική επιτροπή, του Σωματείου Start Line, βρίσκεται στην τελική φάση της ολοκλήρωσης της προετοιμασίας του αγώνα, ο οποίος για μία ακόμη χρονιά θα έχει τη βάση του στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, το οποίο θα υποδεχθεί τις ομάδες και τους οργανωτές.

Αρωγοί και συνοδοιπόροι στην επιτυχία του αγώνα είναι οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της περιοχής, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη τους για τον αγώνα και την σημασία που έχει ο Μηχανοκίνητος Αθλητισμός για την ευρύτερη περιοχή και μέσα από τις δηλώσεις τους:

Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης / Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων
«Το Εαρινό Ράλλυ αποτελεί μια μεγάλη διοργάνωση για την ευρύτερη περιοχή. Είμαστε χαρούμενοι που στηρίζουμε έμπρακτα την προσπάθεια που γίνεται και βρισκόμαστε στο πλευρό της Start Line. Για εμάς τέτοια γεγονότα αποτελούν σημαντικά στοιχεία για την προβολή και ανάδειξη του τόπου μας. Έχουμε επενδύσει στον αθλητικό τουρισμό σε ένα μέρος που ήδη υπάρχει έντονο το στοιχείο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και η απαραίτητη τεχνογνωσία για να φιλοξενηθεί ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός. Είμαστε στην διάθεση της Οργανωτικής Επιτροπής, στηρίζοντας τις προσπάθειες της με τα μέσα που διαθέτουμε, και είμαστε σίγουροι για μελλοντικές επιτυχημένες διοργανώσεις. Θα ήθελα να ευχηθώ καλό αγώνα σε όλους όσους λάβουν μέρος και ένα κάλεσμα στον κόσμο να επισκεφτούν την περιοχή μας καθώς το θέαμα αναμένεται συγκλονιστικό.» 

Αναστάσιος Σακελλαρίου / Αντιδήμαρχος Αθλητισμού - Πολιτισμού - Τουρισμού Δήμου Λουτρακίου
«Για μια ακόμη φορά ο Δήμος μας στηρίζει τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό έμπρακτα καθώς το Εαρινό Ράλλυ αποτελεί μια γιορτή για τον κόσμο που θα βρεθεί στην περιοχή μας. Προωθούμε τον αθλητικό τουρισμό της περιοχής δείχνοντας την αγάπη μας έμπρακτα στο κομμάτι των συγκεκριμένων διοργανώσεων. Είμαστε δίπλα στην οργανωτική επιτροπή διευκολύνοντας το έργο της με την αποκατάσταση των οδικών αρτηρίων από τις οποίες θα περάσει ο αγώνας. Θα ήθελα με την σειρά μου να ευχηθώ καλή επιτυχία στους αγωνιζόμενους που θα λάβουν μέρος και να καλέσω τον κόσμο να επισκεφθεί την περιοχή μας καθώς το θέαμα αναμένεται να είναι συγκλονιστικό.»

Να υπενθυμίσουμε πως οι συμμετοχές λήγουν την Παρασκευή 26/04 στις 24:00 μέσω του ΣΔΔΑ (www.e-omae-epa.gr) της ΟΜΑΕ.

Ωράριο Αγώνα
Το Εαρινό Ράλλυ 2019 θα ξεκινήσει στις 11:00 το πρωί της Κυριακής 5 Μαΐου και θα τερματίσει στις 18:29 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, μετά από 246.27 χιλιόμετρα - εκ των οποίων τα 75,96 είναι αγωνιστικά στις 2 ειδικές διαδρομές του αγώνα «Λουτράκι» και «Πίσσια» που επαναλαμβάνονται 3 φορές η κάθε μία.

Ο Διοικητικός & Αρχικός Τεχνικός Έλεγχος θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου 4 Μαΐου στις 16:00-18:00, στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του «MRKTEO Ασπροπύργου», ενώ οι αναγνωρίσεις θα λήξουν το Σάββατο 04/05 στις 20:18, ώρα δύσης του ήλιου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Σωματείο Start Line, στα τηλέφωνα 210.9812341 και 6944.308148 (Start Line Racing Club / Φιλαδέλφειας 7 και Κωνσταντινουπόλεως, Νέα Σμύρνη, Αθήνα).

Ωράριο αγώνα

Χάρτης αγώνα

Προσβάσεις Θεατών

 

Last modified on Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 19:34