12142019Σαβ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 13 Μαϊος 2015 13:51

8ο Ράλλυ 'Οθρυς: Αποτελέσματα

   

Ακόμη ένα Ράλι ΟΘΡΥΣ τελείωσε, βρίσκοντας στις πρώτες θέσεις της Γενικής Κατάταξης τους Ν. Καρπάνο-Δ.Καρπάνο με MitsubishiEvoX, Νικολόπουλο Ξ.-Τσιάπα Α. με MitsubishiEvoVI και τρίτους τους Παραβάντη Χ.-Παραβάντη Δ. με Peugeot 106 S16.

Οι πρώτοι της F2, Παραβάντης Χ.-Παραβάντης Δ. με Peugeot 106 S16, δεύτεροι οι Πλάγος Ι.-Ρέντης Α. με Peugeot 106 και τρίτοι οι Περάκης Ανδ.-Κουρουγκιαούρης Κ. με Peugeot 206 kit-car.

Μπαίνοντας δυναμικά από την πρώτη ειδική διαδρομή ο Καρπάνος, έκανε μια διαφορά +5,40 με τους Αναπολιωτάκη-Τσαούσογλου SeatIbizakit-car και Νικολόπουλο-Τσιάπα να ακολουθούν, πιστεύοντας ότι θα καλύψουν μέρος της διαφοράς στην δεύτερη ειδική Πλάτανος μήκους 7χλμ. Όμως η ειδική ανέδειξε ξανά νικητή τον Καρπάνο και τη διαφορά να εκτινάχθηκε στα +12,50 με δεύτερο και τρίτο αυτή τη φορά τους Πλάγο Ι.-Ρέντη Α. και Παραβάντη Χ.-Παραβάντη Δ.

Φτάνοντας στο ServiceArea στον Αλμυρό η κατάταξη έχει πρώτο τον Καρπάνο, με δεύτερο τον Αναπολιωτάκη και τρίτο τον Νικολόπουλο να δηλώνουν λάθος επιλογή ελαστικών.  Πρώτος στην Α6 ο Παραβάντης, 2ος ο Πλάγος και 3οι οι Παπαναστασίου-Αγγελής με CitroenSaxo. Τρίτοι στην Α8 οι Σταφυλοπάτης-Τσιούκας με OpelAstraOPC και πρώτοι στην Α7 οι Κρητικοί Περάκης Ανδ.-Κουρουγκιαούρης Κ. με δεύτερους τους Βολιώτες Σαλταγιάννη-Βεργοζήση με HondatypeR και 3ους τους Χατζηκωνσταντίνου-Ματαλιωτάκη με ClioRagnioti. Στην Ν2 πρώτοι οι Ζακχαίος-Γρυπιώτης, 2οι οι Μιχαήλ-Κορίνθιος και τρίτοι οι Αναστασίου-Ζαβλάνος, όλοι με Peugeot 106.

Δεύτερο σκέλος και 3η ειδική διαδρομή ΟΘΡΥΣ. Ο Καρπάνος φάνηκε τυχερός γλιτώνοντας τη βροχή, η οποία εκδηλώθηκε από τα μέσα της ειδικής και πάνω, κάνοντας ακόμη καλύτερο χρόνο από το 1ο σκέλος κατεβάζοντας 10΄΄ ακόμη. Άτυχος ο Αναπολιωτάκης που μετά τα μέσα της ειδικής εγκαταλείπει από σπασμένο εμπρός τροχό. Άτυχοι όμως και οι υπόλοιποι οδηγοί που βρίσκουν τη βροχή μπροστά τους μη μπορώντας να κάνουν κάτι, όπως και οι Σταφυλοπάτης-Τσιούκας που έμειναν με μόνο δύο ταχύτητες στο κιβώτιο του μπλε Opel (1η – 3η ), κάνοντας έτσι τη μισή ειδική, αλλά και την επόμενη. Η τέταρτη ειδική του Πλατάνου δεν είχε ιδιαίτερο σασπένς. Κρατώντας όλοι τις θέσεις τους έφτασαν στον Τερματισμό του αγώνα στις 14:00 στην Εμποροπανήγυρη του Δ. Αλμυρού χειροκροτούμενοι από εκατοντάδες φίλους που τους περίμεναν.

Το 8ο ΡάλιΟΘΡΥΣ 2015 στέφθηκε κατά γενική ομολογία με απόλυτη επιτυχία, αφού η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου ανέβασε ψηλά τον πήχη.

Κλείνοντας, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως για ακόμη μια χρονιά, η κοινωνία του Αλμυρού και του Ν. Μαγνησίας γενικότερα στηρίζουν εμπράκτως το Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, τη στιγμή που η υποστήριξη από την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ιδιαίτερα δυναμική.  Όλοι οι Τοπικοί Φορείς διαδραματίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη διοργάνωση του αγώνα, από τη σκοπιά του συν-διοργανωτή.

   

Αποτελέσματα

Last modified on Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 13:58