02292020Σαβ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 12:12

«Ράλλυ Κ. Κυρίτση 2018»: Κόρινθος και Μαύρο Ρόδο μαζί

Το Ράλλυ Κορίνθου επιστρέφει στο Πρωτάθλημα μετά από 6 χρόνια απουσίας, και η οργανωτική επιτροπή ετοιμάζει ένα αγώνα αντάξιο του ονόματος του - ονόματος που φέτος, μετά από απόφαση των δύο σωματείων που το διοργανώνουν, αλλάζει σε «Ράλλυ Κ.Κυρίτση».

Με τον τρόπο αυτό, η Α.Λ.Α.Κορινθίας & η Α.Λ.Α θέλουν να τιμήσουν την Καίτη Κυρίτση που ήταν από τους ιδρυτές της Λέσχης της Αθήνας αλλά και μέντορας για την Λέσχη της Κορίνθου. Άλλωστε η Κυρία Καίτη, όπως όλοι την προσφωνούσαμε, ήταν και αυτή που έκανε πράξη για πρώτη φορά την συνεργασία των δύο σωματείων το 2004 με το 8ο Ράλλυ Κορίνθου & 32ο Μαυρό Ρόδο - αγώνας που ουσιαστικά έβαλε το Ράλλυ Κορίνθου στο Πρωτάθλημα Ελλάδας για πρώτη φορά.

Το «Ράλλυ Καίτη Κυρίτση» είναι ο 5ος αγώνας του 54ο Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Χωμάτινων Ράλλυ 2018 (Ράλλυ Κορίνθου) που έχει προκηρύξει η Επιτροπή Αγώνων της ΟΜΑΕ και προσμετρά στο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος Ιστορικών Αυτοκινήτων, ενώ το Ράλλυ Μαύρο Ρόδο είναι ο 4ος γύρος του Κυπέλλου Χώματος 2018.

Στις 3-4 Νοεμβρίου η πόλη της Κορίνθου θα αποτελέσει και πάλι το κέντρο του αγώνα. Οι ειδικές διαδρομές θα είναι δύο, επαναλαμβανόμενες από 3 φορές για τον αγώνα του πρωταθλήματος και από 2 φορές για τον αγώνα του Κυπέλλου και τα Ιστορικά.

Η οργανωτική επιτροπή δουλεύει για να παρουσιάσει έναν αγώνα προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής, με έξυπνο σχεδιασμό, πρωτοποριακό, οικονομικό, με εύκολες αναγνωρίσεις, με στόχο να ικανοποιήσει αγωνιζόμενους αλλά και θεατές .

Επισκεφτείτε το επίσημο site του αγώνα (www.rallykorinthou.gr) για συνεχή ενημέρωση.

Last modified on Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 12:23