03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2018 12:01

Με 50 συμμετοχές το 1ο Ράλλυ Ευβοϊκού


Στη μάχη της θρυλικής Ανάβασης της Ριτσώνας και των κλασικών ακροπολικών ειδικών διαδρομών Λουκίσια και Πλατανάκι πρόκειται να ριχθούν 50 πληρώματα την προσεχή Κυριακή 7 Οκτωβρίου, υποσχόμενα πλούσιο θέαμα και υψηλό ανταγωνισμό.

To Ράλλυ Ευβοϊκού φιλοδοξεί να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον όλων των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας, αποτελώντας τον 5ο γύρο του Π.Π. Ράλλυ Ασφάλτου, τον 3ο γύρο του Π.Π. Ράλλυ Ασφάλτου Ιστορικών Αυτοκινήτων και τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Ράλλυ Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδος, ενώ προσμετρά και στο Ενιαίο Skoda Cup.

Ο Διοικητικός Έλεγχος του αγώνα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του Δημόσιου ΚΤΕΟ Χολαργού, ενώ η συνέχεια θα δοθεί την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στις 9:30 το πρωί με την εκκίνηση, η οποία θα δοθεί στο Γενικό Λύκειο Δροσιάς Χαλκίδος. Στον ίδιο χώρο θα φιλοξενηθεί και το service park του αγώνα.

Μετά την ολοκλήρωση των τριών σκελών και των συνολικά οκτώ ειδικών διαδρομών του Ράλλυ Ευβοϊκού, θα ακολουθήσει στις 18.30 η τελετή απονομής των επάθλων στον χώρο του Γυμνασίου της Δροσιάς Χαλκίδος.

Σε επίπεδο συμμετοχών, τα πληρώματα των κατηγοριών C1 και C2 είναι εκείνα που αναμένεται να δώσουν τη μάχη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του αγώνα. Μάλιστα, οι Αναπολιοτάκης-Τσιούκας με το Mitsubishi EVO X θα κληθούν, εκτός των άλλων, να υπερασπιστούν την πρωτοπορία τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ασφάλτου, δίνοντας συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις τους μετά και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Ράλλυ ΔΕΘ. Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στοχεύουν και οι Καμπύλης-Τσαούσογλου με Skoda S2000, θέλοντας να επιστρέψουν στις νίκες μετά το Ηπειρωτικό Ράλλυ.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται, πάντως και οι μάχες που θα δοθούν στις υπόλοιπες κατηγορίες. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της F2, με τους Πλάγο και Κιστάκη να πρωταγωνιστούν συνδυάζοντας θέαμα και ουσία.

Ξεχωριστό «χρώμα», ξυπνώντας μνήμες από το παρελθόν, θα χαρίσουν τα 13 ιστορικά οχήματα, τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν από κοντά όσοι βρεθούν την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στις φημισμένες ειδικές διαδρομές της Ανατολικής Στερεάς.

Για περισσότερες πληροφορίες ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6944 531 231, στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και να ενημερώνονται από το site www.elladaracingclub.gr.

Συμμετοχές