12092019Δευ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 16:42

8ο Rally Sprint Αιγίου 2018: Πρόκληση για κάθε γνήσιο Rallyman!

Με την καλύτερη ίσως ασφάλτινη Ειδική Διαδρομή στην Ελλάδα, τη Φτέρη, και το υπέροχο «Μπαλκόνι του Κορινθιακού» να αποτελεί το κέντρο του αγώνα, η Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού ΑΛΜΑ Αιγίου θα διοργανώσει το «8ο Rally Sprint Αιγίου» στις 23 κ 24 Ιουνίου 2018, 3ο γύρο του Κυπέλλου Ράλλυ Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδας για το 2018.

Μέγας χορηγός του φετινού αγώνα θα είναι το ΠΥΡΓΟΣ Cafe-Bar στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο. Κύριοι υποστηρικτές του αγώνα για φέτος είναι η BKP Cars and Racing Team στο Ίλιον, το πρατήριο καυσίμων ΚΑΛΑΤΖΗΣ στο Αίγιο και το ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΟΤΕΜ στην Αθήνα. Πάντα δίπλα μας επίσης ο Δήμος Αιγιαλείας και το ΝΠΔΔ του Δήμου Αιγιαλείας. Τους ευχαριστούμε για την στήριξή τους στην υλοποίηση του αγώνα μας.

Επίσης η ΑΛΜΑ Αιγίου εξασφάλισε δωρεάν διαμονή, το Σάββατο το βράδυ, για όλα τα πληρώματα, εκτός νομού Αχαΐας, που θα συμμετάσχουν στον αγώνα. Τα πληρώματα θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Hotel Themisto (Π.Ε.Ο, Νικολέϊκα, Αίγιο στο τηλ.: 2691081888) για να κλείσουν εγκαίρως το δωμάτιό τους. www.themisto.gr

Το σύστημα για την δήλωση συμμετοχής έχει ήδη ανοίξει από την Δευτέρα 4 Ιουνίου και θα λήξει στις 15 Ιουνίου ημέρα Παρασκευή. Προσοχή, οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να μπουν στο ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ της ΟΜΑΕ (στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.e-omae-epa.gr) για να υποβάλουν την δήλωση. Πληροφορίες και βοήθεια για τη διαδικασία δήλωσης συμμετοχής μπορούν να ζητηθούν από την ΑΛΜΑ, στα τηλ. 2691061158 και 6936938286. Το συνολικό κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 210 € για όλα τα πληρώματα.

Η αγωνιστική Ειδική Διαδρομή δεν μπορεί να είναι άλλη από την αγαπημένη Ε.Δ.Φτέρη με κατηφορική φορά. Το «8ο Rally Sprint Αιγίου» θα είναι διήμερο και θα περιλαμβάνει ένα νυχτερινό πέρασμα το Σάββατο και δύο περάσματα την Κυριακή. Η Ε.Δ.Φτέρη έχει μήκος 17,10 χλμ και θα πραγματοποιηθεί τρεις φορές, οπότε τα συνολικά απολαυστικά αγωνιστικά χιλιόμετρα φτάνουν τα 51,30 χλμ. και τα συνολικά χιλιόμετρα του αγώνα τα 179,10 χλμ. Οι γνώστες ξέρουν ότι είναι μια Ειδική Διαδρομή που τα συνδυάζει όλα. Έχει γρήγορες αλλά και αργές στροφές, με κρυφές ευθείες που ανεβάζουν την μέση ταχύτητα, καλή ποιότητα οδοστρώματος και πλατύ δρόμο.

 Στα Ψηλά Αλώνια το Σάββατο το βράδυ 23 Ιουνίου θα παρουσιασθούν τα οχήματα και τα πληρώματα στην πανηγυρική εκκίνηση. Επίσης την επόμενη μέρα στο ίδιο σημείο θα γίνει ο τερματισμός και η τελετή απονομής των νικητών. Όλο το διήμερο εκεί θα βρίσκονται το Αρχηγείο του αγώνα, η Γραμματεία, το Γραφείο τύπου, καθώς και τα όλα τα service και οι ομάδες των αγωνιζομένων.

 

Ευκαρία για απόδραση!

Από το Αίγιο μέχρι τη Φτέρη η αυτοκινητάδα είναι απολαυστική, με ατελείωτα ζιγκ-ζαγκ να χαράσσουν τα βουνά και όμορφα ορεινά χωριά, όπως το Πυργάκι, η Φτέρη, με τρεχούμενα νερά και θέα σε όλο τον Κορινθιακό, και η Πλατανιώτισσα με το εκκλησάκι της Παναγίας φωλιασμένο στον κορμό ενός τεράστιου πλατάνου!  Το μπλε της θάλασσας του Κορινθιακού κόλπου και το πράσινο των γύρω βουνών σάς περιμένουν. Ελάτε να απολαύσετε τις υπέροχες παραθαλάσσιες περιοχές με τις φανταστικές παραλίες.

Το Αθλητικό Σωματείο της πόλης του Αιγίου θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμο Αιγιαλείας και ιδιαίτερα τον δήμαρχο κ. Αθανάσιο Παναγόπουλου για την υποστήριξη και αυτής της διοργάνωσης, καθώς και το ΝΠΔΔ του Δήμου Αιγιαλείας για την πολύτιμη βοήθειά του. Επίσης ευχαριστεί τους καταστηματάρχες και εμπόρους του Αιγίου για τις χορηγίες τους.

Η ΑΛΜΑ Αιγίου θέλοντας να τιμήσει τους νικητές του προηγούμενου αγώνα, σχεδίασε την φετινή αφίσα με τα αυτοκίνητα των νικητών του 2016 Νikon – Ανδριανόπουλου Γρηγόρη με το Μitsubishi EVO IX και τους νικητές της F2 Ροϊδόπουλο Χαράλαμπο – Παπανδρέου Παντελή με Peugeot 205 Maxi.

Η ενημέρωσή σας για ότι νεότερο θα είναι συνεχής στο επόμενο χρονικό διάστημα, μέσω δελτίων τύπου. Επίσης θα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και σχετικά έγγραφα για τον αγώνα στην ιστοσελίδα του Αθλητικού Σωματείου μας www.alma-aigiou.gr/8-rally-aigiou.