03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 12:20

28ο Αττικό Ράλλυ: Αντίστροφη μέτρηση


Υπέροχο θέαμα και εντυπωσιακά περάσματα από τους καλύτερους οδηγούς σας υπόσχεται το 28ο ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018, στην περιοχή της Φυλής. Είναι ο πρώτος αγώνας για το 2018 και διοργανώνεται από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτων (Α.Λ.Α), το παλαιότερο αθλητικό σωματείο αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

Ο αγώνας προσμετρά στο Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδος, στο Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου Ιστορικών και στο Ενιαίο Skoda ΣΟΑΑ 2018.

Το 28ο ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ αποτελείται από δύο (2) Ειδικές Διαδρομές που επαναλαμβάνονται. Τη γνωστή και Κλασική Ειδική Διαδρομή Στεφάνη (Ε.Δ. 1 & 3), στην περιοχή «ΤΙΤΑΝ» και την Τεχνική Ειδική Διαδρομή Φυλής (Ε.Δ. 2 & 4), στην περιοχή της Φυλής. Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα θα γίνουν μπροστά στο Δημαρχείο Φυλής. Ώρα εκκίνησης 10:30 π.μ. και ώρα τερματισμού 14:42 μ.μ. Ο δρόμος των ειδικών διαδρομών θα κλείσει στις 9:30πμ.

Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, αφού κάνουν τον πρώτο κύκλο (loop) των Ειδικών Διαδρομών «Ε.Δ 1 & 2», θα συγκεντρωθούν για ενδεχόμενες επισκευές σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (Service Park) επί της Λεωφόρου Φυλής. Κατόπιν, θα συνεχίσουν για το δεύτερο κύκλο των Ειδικών Διαδρομών «Ε.Δ. 3 & 4», όπου και θα τερματίσουν.

Το 28ο ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ αποτελεί συνέχεια της πρωτοποριακής δράσης της Α.Λ.Α, η οποία στα 50 χρόνια ιστορίας της έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Καθοριστική είναι και η συμβολή των αντιδημάρχων Δ.Ε. Φυλής και Δ.Ε. Δερβενοχωρίων, κ.κ. Σπύρου Μπρέμπου και Νίκου Πέτρου αντίστοιχα, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν το εν λόγω εγχείρημα.

Να είστε όλοι εκεί για να παρακολουθήσετε την προσπάθεια σπουδαίων ελληνικών πληρωμάτων, με το θέαμα να ικανοποιεί ακόμα και τον πιο δύσκολο θεατή. Μείνετε συντονισμένοι και παρακολουθήστε τα νέα και τις εξελίξεις του αγώνα στο site μας www.ala-racingclub.gr και στη σελίδα μας στο facebook www.facebook.com/alaracingclub/.

Συμπληρωματικός Κανονισμός

Έντυπο Δήλωσης Εθελοντή

 

Last modified on Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018 15:28