04202024Σαβ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 22 Μαϊος 2017 16:29

Ράλλυ Σπριντ Κεράσια: Αποτελέσματα

Η συνέχεια στο Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ Κρήτης δόθηκε στις 20-21 Μαΐου και είχε ως νικητές τους Δημήτρη και Μανώλη Κτιστάκη.

Το Ράλλυ Σπριντ Κεράσια που διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Όμιλο Κρήτης (Α.Ο.Κ.), αποτέλεσε τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Κρήτης. Τα 18 πληρώματα που έλαβαν μέρος, αγωνίστηκαν 3 φορές στην Ειδική Διαδρομή "Κεράσια" που είχε μήκος 9,6 χιλιομέτρων και περνούσε μέσα από το ομώνυμο χωριό, αλλά και από τους Άνω Ασίτες, δίνοντας έναν διαφορετικό τόνο στον αγώνα.

Νικητές αναδείχθηκαν οι Δημήτρης Κτιστάκης-Μανώλης Κτιστάκης (Peugeot 306, C3-A7) οι οποίοι σημείωσαν τον ταχύτερο χρόνο σε 2 από τα 3 περάσματα και έφτασαν έτσι, στη δεύτερη φετινή τους νίκη στο θεσμό, επικρατώντας ταυτόχρονα στην Κατηγορία F2 και φυσικά, στην C3. Η μάχη που έδωσαν για τη νίκη έληξε ουσιαστικά στο δεύτερο σκέλος, όταν οι Δημήτρης Καζάνας-Θοδωρής Μακράκης (Mitsubishi Lancer EVO IX, C2-N4) που είχαν πετύχει τον ταχύτερο χρόνο στο πρώτο πέρασμα, εγκατέλειψαν με πρόβλημα στο κιβώτιο ταχυτήτων του αυτοκινήτου τους.

Στη δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης και της F2 τερμάτισαν οι Γιάννης Νικολιδάκης-Μάνος Πετούσης (Peugeot 106 S16, C5-A6), οι οποίοι επικράτησαν στην Κατηγορία C5, ενώ τους ακολούθησαν οι Μπάμπης Πατσουράκης-Φραγκίσκος Κλαριδόπουλος (Honda Civic, C5-A6), τόσο στη Γενική, όσο και στις Κατηγορίες F2 και C5. Στην 4η θέση της Κατάταξης ολοκλήρωσαν οι Γιώργος Περουλάκης-Λευτέρης Σαρρής (Honda Civic, C5-A6), ενώ την εξάδα συμπλήρωσαν οι Λευτέρης Γομπάκης-Βαγγέλης Βαρβατσουλάκης (Honda Civic, C5-A6) και Στέλιος Μιχαηλάκης-Νίκος Λιγοψυχάκης (Subaru Impreza, C2-A8). Τέλος, στην Κατηγορία C6 επικράτησαν οι Μιχάλης Πουλάκης-Βαγγέλης Προβιδάκης (Toyota Yaris).

Επόμενος προγραμματισμένος αγώνας για το Περιφερειακό Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ Κρήτης, είναι το Ράλλυ Σπριντ ΑΟΚ στις 9-10 Σεπτεμβρίου.

 

Αποτελέσματα

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Δευτέρα, 22 Μαϊος 2017 17:28